Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır süren iki geyik var;
1) Böyle giderse batarız, batarlar vs.
Bu kadar insanın desteklediği bir yapı batmaz anca kötü zamanlar geçirir, ki bize özel bir şey de değil rangers küme düştü rangers şu an eski rangers.
2) Böyle giderse ligin Bayern’i oluruz; bu da gerçekçi değil bence. Hegomanyalar kurulur ama dağılır, kimi 5 sene sürer kimi 10 sene. Bayern ya da şu anki PSG ninni gibi bir ekonomik fark oluşması bizim ligimizde mümkün değil araplar müdahil olmadıkça.
Yani uzun lafın kısası keyfini çıkartalım bu günlerin.
Dursun başkanla, Erden Timur’un altı dolu bir ekonomik modelle mi gittiğini zaman gösterecek.
Ben takımımı düşündüğümde mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Bence bu yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye de Bayern yaptirmazlar bizi o potansiyel var olabiliriz o yolda gidiyoruz hatta ama engellerler. Gücümüz yetmez.

Yabancı sınırının aynı kalacağı açıklandığı zaman burda sevinenler vardı. Fener bu kadar yabancı alıyor ahahhaa diye. O zaman da yazmıştım bize engel olsun diye kural degismedi . Sınırsız veya 9+2 olsa ne rahattik şimdi. Her şeyi geçtim bizim gibi takımın taraftarının kime yaradığını dikkate almadan yabancı sınırının mümkünse kalkması yada düşmesini istemesi lazım.
Tam rüzgarı arkamıza aldığımız seneler hep yabancı kıtasıyla durduruldu rüzgarımız renktaş bu sene de öyle.

Tam rüzgarı arkamıza aldığımız seneler hep yabancı kıtasıyla durduruldu rüzgarımız renktaş bu sene de öyle.
Evet yine durdurdular rüzgarı sınırı aynı tutarak. Karar açıklandığı zaman burada fenere kötü oldu oynatacak yerlileri yok ehhhe diyordu çoğunluk. Yine bize zarar bir karar olduğunu yazmıştık o zamanda.

Yıllardır süren iki geyik var;
1) Böyle giderse batarız, batarlar vs.
Bu kadar insanın desteklediği bir yapı batmaz anca kötü zamanlar geçirir, ki bize özel bir şey de değil rangers küme düştü rangers şu an eski rangers.
2) Böyle giderse ligin Bayern’i oluruz; bu da gerçekçi değil bence. Hegomanyalar kurulur ama dağılır, kimi 5 sene sürer kimi 10 sene. Bayern ya da şu anki PSG ninni gibi bir ekonomik fark oluşması bizim ligimizde mümkün değil araplar müdahil olmadıkça.
Yani uzun lafın kısası keyfini çıkartalım bu günlerin.
Dursun başkanla, Erden Timur’un altı dolu bir ekonomik modelle mi gittiğini zaman gösterecek.
Ben takımımı düşündüğümde mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Bence bu yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1. si geyik değil. Çoktan batmış durumdalar bankalar birliği yardım etmese Şuan hiçbiri transferi bırak maaş ödeyemezdi.

Gecen sezon tüm localari satarak 150 milyon lira rekor geliri elde ettik haberleri yokmuydu? Localara o kadar zam mi geldi? Yada ben mi rakami yanlis hatirliyorum?

Localar dolar üzerinden satılıyor o bakımdan zam gelmiş oluyor tl bazında.200 loca var en ucuzu 50 bin dolar.10 milyon dolar oradan geliyor sadece en az.

40 bin kombine 10.000 tl desen 400 milyonda oradan zaten 700 milyon ediyor.

Hedef 1 milyar stad geliri çok uzak bir hedef değil.

Hesap kitap yapanlar şamp liginden gelecek olan 35 milyondan haberdar mı acaba, ayrıca topçu satıp zengin olalım diyenler var, porto benfica falan batmak üzereymiş acayip borçları varmış gecenlerde biyerde okumuştum, sportif başarın yoksa hiçsin hiçççç.

Muslera 1
Boey 2
Nelsson 3
Torreira 4
Oliveira 5
Zaniolo 6
Mertens 7
Icardi 8
Angelino 9
Bakambu 10
Zaha 11
Morutan 12
Dubois 13

Midtsjö 14 OUT
Yusuf 15 OUT
Cicaldau 16 OUT
Luyindama 17 OUT

Yok bana göre de daha dengeli ve gerekli bir oyuncu raşitsa ama zaniolo 30 milyonluk adam yedek kalması sorun olabilir.O sebeple bende gidecek diye düşünüyorum
Dış basında ve Avrupa'dan farklı takım taraftarlarında, Zaha Icardi Zaniolo ileri hattı büyük ilgi gördü

Bence bu bizim için önemli fırsat

Zaniolo'yu bu sene sahneye çıkarıp iyice parlatabiliriz

Hesap kitap yapanlar şamp liginden gelecek olan 35 milyondan haberdar mı acaba, ayrıca topçu satıp zengin olalım diyenler var, porto benfica falan batmak üzereymiş acayip borçları varmış gecenlerde biyerde okumuştum, sportif başarın yoksa hiçsin hiçççç.

Kesin olmadığı için ona göre harcarsan,gidemediğinde 1 milyar tl açık verirsin.

Dış basında ve Avrupa'dan farklı takım taraftarlarında, Zaha Icardi Zaniolo ileri hattı büyük ilgi gördü

Bence bu bizim için önemli fırsat

Zaniolo'yu bu sene sahneye çıkarıp iyice parlatabiliriz
Parlatsak en fazla 35 satıyoruz, 50 falan olsa neyse öyle bir risk alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt