Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu değerlendirmek için biraz beklemek lazım bir anda büyük beklenti doğru birşey degil Fb maçını tek başına alan adamda oydu.Sene takım hazır değil buna katılırım Zalgirisi küçümseyip ihaleyi Zaniolo ya kesersek ileride Juventusla şampiyonlar ligi maçlarını izleriz Zaniolo nun ama sabredip zaman verirsek Avrupa da başarılarımızı izleriz futbol tek maçlık bir olay değil değerlendirmek için zaman ve süre lazım.İcardi Zaha Torreira gibi oyuncularla beraber görüp öyle değerlendirmek lazım.Kaliteli ayaklar beraber olunca hücumda çözüm üretirler.
Sette ayağında çok top tutmayıp daha çok boş koşu ve şut tarzında oynadığı sürece çok skor yapacaktır ama ben bahsedildiği kadar özel bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. Bahsedilen robben, kendi oynamaya çalıştığı oyun da robben ama maksimumu bizdeki podolski.

Futbol tek maçlık bir olay değil bir zaman dilimi geçen sezon Zaniolo hazır olsaydı zaten Zaniolo yu alamazdin.Bu sene de zaman vermek lazım 15 milyon Euro diyorsun ama Zaniolo yu 15 milyon Euro'ya şuan Avrupa'nın her takımı alır adam sana zarar ettirmemis sabredersen kazanırsın bu kadar basit Rashida 10 milyon Euro diyorlar 2 maçta bir maç mi alıyordu?
Rashica kiralıktı, o durumda gayet iyi istatistikleri vardı. Şimdi 10 isteniyor vermiyoruz, 6ya alıcaz ona göre performans beklicez. Zaten ilk maçtan zanioloyu asalım keselim demiyorum, bu sene beklediğim performansı yazdım. Önümüzde çok maç var, kamp yemiş bir zaniolonun lige damga vurmasını bekliyorum

İmaj amaçlı ve nelssonun yedeği olmayı sorun etmeyecek abilik yapacak bir ramosa hayır demem winner karakter takım içi havayı boostlar en kritik maçta kornerden kafayla yazar

Uygun maaşla Mata gibi (veya bir tık üstü) bir rolü kabul edecekse gelsin tabi ama ben Ramos'tan o enerjiyi almıyorum. İlle ben oynarım diye ısrar edecek bir karakteri var gibi geliyor bana onun. Onu oynatıcaz diye Nelsson'u kesecek halimiz yok yani.

Rashica kiralıktı, o durumda gayet iyi istatistikleri vardı. Şimdi 10 isteniyor vermiyoruz, 6ya alıcaz ona göre performans beklicez. Zaten ilk maçtan zanioloyu asalım keselim demiyorum, bu sene beklediğim performansı yazdım. Önümüzde çok maç var, kamp yemiş bir zaniolonun lige damga vurmasını bekliyorum
Lan nasıl demiyorsun asalım keselim diye?
2 cümlenden biri 20 ye satalım 25 e satalım.

Bu yoruma birsey demem zaman verilmesi lazım haklısın Rashida konusunun Zaniolo ya mal edilmesi doğru değil Zaniolo Rashida pek ala beraber oynayabilirler yorumlar da satılsın Rashida alınsın gibi düşünce var.

Ali Koç: "Oyuncu sattık diye seviniyoruz ya, Bankalar Birliği'ne gidecek hepsi. Gelirlerin çoğu oraya gidecek. Bize kalan parayla kulübü nasıl çevireceğimizi bilmiyoruz."

zahaha birde bunlar ciddi ciddi dominguez, Ndombele, de paul ,livakoviç… hayali falan kuruyor bence transferi kapattılar cengiz ile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sette ayağında çok top tutmayıp daha çok boş koşu ve şut tarzında oynadığı sürece çok skor yapacaktır ama ben bahsedildiği kadar özel bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. Bahsedilen robben, kendi oynamaya çalıştığı oyun da robben ama maksimumu bizdeki podolski.
Düşüncene saygı duymakla beraber katılmıyorum zaman hangi düşüncenin haklı olduğunu gösterecektir.

ortasahayı sağlam tutmayan takım bütün yatırımı boşa çıkarır
Zalgrismi ne boktur o takım bile 3 topta kaleye geldi ki o gün torreira olsa dahi yine atak yiyecektik çünkü Sergio Avrupa oynayan hiçbir takımda as ortasaha olamaz olursa bütün sezon soversin bu herif neden yürüyor diye

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Vekili Mithat Yenigün, başkan Ali Koç'un kendisine 'Postacı' demesinin ardından istifa etti.

Zalgrismi ne boktur o takım bile 3 topta kaleye geldi ki o gün torreira olsa dahi yine atak yiyecektik çünkü Sergio Avrupa oynayan hiçbir takımda as ortasaha olamaz olursa bütün sezon soversin bu herif neden yürüyor diye

yalnız bence o gün sorun ırta saha değil ön taraftaydı

o kadar çok top kaybını hiçbir ortasaha tolere edemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt