Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri zaniolo 25e satılmalı dediğinde de o fiyata satılmıyor

boey için 30dan aşağı satılamaz dendiğinde o fiyatı veren alıp olmadığı gibi

burdaki fikirlerin bi önemi yok 20ye satılsın deyince adamın piyasasını düşürüp arttırmıyorsun yani

-Abdülkerim (Konya 2.8M)
-Berkan (Alanya 4M)

Abdülkerim ve Berkan disinda Süper Lig'den bonservis ödeyip aldigimiz oyuncu kalmadi.

Şu maçı bi atlatalım sonrasında bir satış yapıp çok iyi bir orta saha ve raşitssnın alınacağını düşünüyorum tamamen kendi düşüncem. Bence komple maça konstre olmamız gerekiyor. İlk maç önceside yazmıştım 10 atarız diyenler vardı hatta tepki gördüm. Bilgisayar oyunu gibi 2 güne bi transfer istiyor herkes birazda futbol oynayalım artık. Elbet çok iyi bir orta saha gelecek zaten.

zaniolo da solution,fredde de solution🤔 öyleyse skysportun dedigi gibi fredle anlaşma tamam, anlaşmanın formülü icin görüşüyoruz yine😊 zanioloda olduğu gibi

-Yusuf Özdemir
-Yasin Özcan
-Oguz Aydin
-Levent Mercan
-Umut Günes
-Rayyan Baniya
-Bertug Yildirim
-Yusuf Sari
-Bünyamin Balci
-Berkay Özcan

4 büyük kulüp disinda yerlilere baktigimiz zaman 98-06 dogumlular arasinda sadece 10 futbolcu yazabiliyoruz. Bunlarin hangisi büyük takimlarda oynayabilir o da soru isareti. Bu 8+3'ten dolayi anadolu kulüpleri bile eli ayagi düzgün yerli bulmakta zorlaniyor.

biri zaniolo 25e satılmalı dediğinde de o fiyata satılmıyor

boey için 30dan aşağı satılamaz dendiğinde o fiyatı veren alıp olmadığı gibi

burdaki fikirlerin bi önemi yok 20ye satılsın deyince adamın piyasasını düşürüp arttırmıyorsun yani
Saldır Galatasaray deyince saldırıyor mu

-Yusuf Özdemir
-Yasin Özcan
-Oguz Aydin
-Levent Mercan
-Umut Günes
-Rayyan Baniya
-Bertug Yildirim
-Yusuf Sari
-Bünyamin Balci
-Berkay Özcan

4 büyük kulüp disinda yerlilere baktigimiz zaman 98-06 dogumlular arasinda sadece 10 futbolcu yazabiliyoruz. Bunlarin hangisi büyük takimlarda oynayabilir o da soru isareti. Bu 8+3'ten dolayi anadolu kulüpleri bile eli ayagi düzgün yerli bulmakta zorlaniyor.
1 aydır Uğurcan yazıyorum, A kalite 8 geldimi , Angelino veya Zaha mı kesilecek, manasız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt