Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O mantıkla bakarsak burda yaptığımız tüm yorumlarin anlamı yok.Konusmak için konuşuyoruz burdaki problem oyuncu 25 e satilmali 20 ye satilmali değil zaman verilmemesi.
güzel kardeşim o zaman 25e satılsın diyen adamı linçlemenin anlamı yok diyorum sanki satış sözleşmesini o imzalayacakmış gibi

Buradan bir kez daha Icardi nin taraftar ile buluşmasını engelleyen muhabirler ve ultraslanın futbolcu karşılamasına gelmemeleri gerektiğini belirtmek isterim.

Zaniolo konusunu fazla konuşuyoruz. 35 serbest kalma maddesini getiren varsa Avrupa'dan özellikle bizimkiler sırtında taşır. Zanioloda tekrar İtalya yada premier lige gitmek ister. Ama ben ne İtalyadan ne de premier ligden ciddi bir ilgi olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl ki özellikle Avrupa performansı belirleyici olacaktır.
35 veren olursa zaten kimse birşey demez sonuçta futbolda ekonomik dönüşüm de şart.Ama bu rakamlara satılma ihtimali olan bir oyuncuyu elden çıkarmaya çalışır gibi konuşmak da yanlış takım daha eksikler beraber oynadıkça düzelecektir.Bugun Yunus için 7.5 milyon eurolar konuşuluyor Zaniolo için 35 bile bence az.Zaniolo İtalya'da kendini kanıtlamış bir futbolcu Konferans Ligi'nde kupayı getiren adam.

bu aralar ayrılık haberleri gelir muhtemelen,
ayrılık haberleri bile en az transfer haberi kadar güzel
Cicaldau
Emre
luyindama
Luyindama sözleşmesi bitmisti, çöp halde idi. Gittik sözleşme uzattık, hem de 3 senelik. Inanilmaz salaklık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira’nın yanına Nicolas Dominguez’i çeksek içim çok rahat edecek

güzel kardeşim o zaman 25e satılsın diyen adamı linçlemenin anlamı yok diyorum sanki satış sözleşmesini o imzalayacakmış gibi
Linclemiyoruz ki oyuncuya zaman verilmemesine konuşuyoruz.Bugun Zaniolo yu almak isteyen kulüp 35 i verirse zaten bize söz düşmez.35 le 25 arasında da 10 milyon Euro var ve yüzde 20 Romaya verilecek ayrıca daha Romaya 15 milyon Euro taksit halinde verilecek ticari olarak kazanamadigimiz gibi elimizdeki oyuncudan da olacaz.

ali koç gidince sponsorlukları geri çeker mi acaba? öyle olursa bunlar iyice dağılır
biz büyük GS taraftarı olarak bu toplara girmiyoruz, daha başarılı nasıl oluruz ona bakalım herzaman olduğu gibi, bu tarz şeyleri genelde onlar kafaya takıyor GS batarmı, batacak mı,
batar kardeşim herkese batacak 😊

Linclemiyoruz ki oyuncuya zaman verilmemesine konuşuyoruz.Bugun Zaniolo yu almak isteyen kulüp 35 i verirse zaten bize söz düşmez.35 le 25 arasında da 10 milyon Euro var ve yüzde 20 Romaya verilecek ayrıca daha Romaya 15 milyon Euro taksit halinde verilecek ticari olarak kazanamadigimiz gibi elimizdeki oyuncudan da olacaz.
evet guzel özetleyip noktayı koymussun

Fener'in transfer ettigi adamlarin yas ortalamasi 28,1.
Bizim transfer ettigimiz adamlarin yas ortalamasi da 28,1.

Onlarda Henrique, Umut, Dzeko ve Tadic ortalamanin üstünde.
Bizde Icardi, Zaha ve Bakambu ortalamanin üstünde.

Icardi > Dzeko
Zaha ? Tadic (Arada bizim lehimize 4 yas fark var)
Bakambu > Umut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt