Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo zaha kerem
icardi

rashica mertens barış
bakambu

keyfini çıkarın ön tarafın

Zaten takımın çok fazla transfere ihtiyacı yok 2-3 adam lazım.Herkes 10 numara lazım dediğimizde nerde oynatacaksin kadro yap diyor ama sanıyorlar ki takım hep aynı kadroyla çıkacak sahaya.Fred ve Kamada alınmış olsa Avrupa da kim çıkarsa çıksın karşımıza cekincem olmaz.
erden timurda böyle düşündüğü için icardi gibi 2-3 yıldız getirecegiz dedi zaten.avrupada basarıya gözünü dikmiş : )

hayır fransa ligi 9. sunun 500 dk süre alabilen balonundan bahsediyorum
süreyle olmuyor gibi pek.Harry Maguire da aynı golü atmış.Önemli olan burada neler yapabileceği bence.
Adsız.webp

fred olmazsa gravenberg gelsin tabi.keske ciddi bi iddia olsa.söylentiyle yol alamayız

süreyle olmuyor gibi pek.Harry Maguire da aynı golü atmış.Önemli olan burada neler yapabileceği bence.Ekli dosyayı görüntüle 212705
olur olur süreyle olur. vasat bi takımda 500 dk oynayabilen adam bize gelmez

beka bekayı sivasspor falan kiralarsa takip edebilirsin

ayrıca konunun milot ile zerre alakası yok oraya çekmen ne alaka onu anlamadım laf soktuğunu falan mı sanıyorsun :asd:

Gravenberch bize gelmeye kabul ederse, en fazla kac bonservis verilir bu adama sizce

Yarınki imza töreni çarşamba oynayacak bazı oyuncular için biraz can sıkıcı. Bir de üstüne sahada antrenman olacağı için gözleri önüne gerçekleşecek her şey. Resmen maksimum 3-5 maç sonra formayı ellerinden alıp bir daha da kolay kolay göstermeyecek adamların şovunu izleyecekler, 3 gün sonra da şovunu izledikleri bu adamlar CL'de oynasın diye kritik bir maça çıkacaklar. Takım moral ve kimyası için biraz riskli bir iş yani yarın abartılı şov yapılması. Umarım teknik kadro ve lider karakterli oyuncular bu oyuncularda öyle bir hava oluşmaması için önlem alırlar.

bu arada neden bilmiyorum transfer sezonu bittiğinde şöyle bir şeyler oalcak diye hissediyorum

dubois
miçö
oliveira
luyindama
morutan
cicaldau

gidecek

8 numara
rashica
kerem
mady camara
mert müldür

gelecek

erden timurda böyle düşündüğü için icardi gibi 2-3 yıldız getirecegiz dedi zaten.avrupada basarıya gözünü dikmiş : )
Erden Timuru zaten biraz tanıyan kadro genel hatlarıyla kurulduktan sonra yıldız transferi kovalayacagini bilir bizim taraftar da daha çözemedi herşey bitti sanıyor adam kısa vadede Avrupa'da kupa almaktan bahsediyor.

olur olur süreyle olur.

beka bekayı sivasspor falan kiralarsa takip edebilirsin

konunun milot ile alakası yok oraya çekmen ne alaka onu anlamadım laf soktuğunu falan mı sanıyorsun :asd:
Yani olmamış işte watfordun sol beki kadar katkı yapmış adam buraya gelince kendini buldu.Kiralasin sonra iyi oynayınca biz niye almadık diye yönetime sallar herkes :D
Overrated deyince o geldi aklıma sadece ondan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt