Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş =
geçen sezon elimizden alınan bir şampiyonluk var
bazen gidersiniz bazen dönersiniz
Türkiye'de otoyollar bile çift şerit
gidişli dönüşlü,
burada önemli olan dönebilmek
niknak naknak
yedi sekiz dokuz on
Aboubacar giyer mavi don
iyi akşamlar
%C5%9Eenol_G%C3%BCne%C5%9F_beUNITED.webp

Bunları yazmak daha acınası kusura bakma.Overrated deyince aklıma geldi dedim , herkes seviyorsa ben sevmek zorunda değilim sen topluluğa göre hareket edersen yapacak bir şey yok.Zaten cevabın olsa benim mesajıma yazardın onun yerine böyle saçma sapan şekilde yazmayı tercih etmişsin.Yok sayalım o zaman , varlığın faydası yoksa.
cevap vermeye değer bir şey yazdığını ve cevap veremediğimi mi düşünüyorsun cidden

watford sol beki falan ne anlatıyosun acaba?

neyse bundan sonra alıntılaşmazsak sevinirim

Şenol Güneş =
geçen sezon elimizden alınan bir şampiyonluk var
bazen gidersiniz bazen dönersiniz
Türkiye'de otoyollar bile çift şerit
gidişli dönüşlü,
burada önemli olan dönebilmek
niknak naknak
yedi sekiz dokuz on
Aboubacar giyer mavi don
iyi akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 212713
Nasıl elinizden alınmış Deprem yagmaciligi gibi puan yagmalamaya çalışmak mı elinizden alınmış oluyor.

Zaniolo ile Rashida ancak bizim ülkede kiyaslanir 100 tane Norwich taraftarına sor onlar bile Zaniolo der ilginç birde biz Zaniolo cu oluyoruz.
Rashica ve zaniolo kıyası akıl tutulması bildigin.rashica vasat-vasat ustu bi oyuncu.zaniolo yıldız

Play offlarda Icardi ve Torreira hazir olur. O ana kadar onemli isimler gitmez gibi

Bunları yazmak daha acınası kusura bakma.Overrated deyince aklıma geldi dedim , herkes seviyorsa ben sevmek zorunda değilim sen topluluğa göre hareket edersen yapacak bir şey yok.Zaten cevabın olsa benim mesajıma yazardın onun yerine böyle saçma sapan şekilde yazmayı tercih etmişsin.Yok sayalım o zaman , varlığın faydası yoksa.
Bence de icardi ve zaha çok overreted topçu...

25m çöp parası değil. Türkiye tarihinde henüz bu paraya satılmış bir oyuncu dahi yok
Satmıyoruz kardeşim 25 milyonlar sat-mı-yo-ruz şunu niye idrak edemiyoruz ki. Savaştaki adamalr 70 milyona oyuncu satıyor hala 25e bu ligde satılan oyuncu yok. Neye göre kıyaslıyoruz ki bu 25'i.
Ortalama futbolcuların 100 milyona satıldığı dönem ile yıllık rekorun 45, modricler, hazardların 30-40 milyona gittiği dönemlerde 12'ye arda'yı sattık biz.
Şu dönemde bu potansiyeldeki oyuncu için para değil işin özü.

zaniolocu ve rashicacı olmak nedir kafayı mı yediniz birini daha çok seviyosunuz diye diğerini itin götüne sokmanın anlamı yok.

niye kendi kendinize gaza geliyosunuz 3-4 tane tip var hep aynı muhabbet bütün gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt