Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan' ın neredeyse yok sayılmasını doğru bulmuyorum. Bir maçta kötü oynadı diye 'aman stoper oynamasın' denildi. Çok az süre aldığı DM de iyi oynamasına rağmen, bu defa hoca tekrar şans vermedi. Sağbek için de herkesin aklında ille fırlak biri olması gerektiği yer ettiğinden olumlu bakılmıyor. Nerede, ne zaman oynayacak bu adam?..

Bu üç mevkiinin her birinde 3-4. alternatif olabileceği algısına katılmıyorum...Dubois giderse, sağbekte Boey' in ilk alternatifi, DM ve stoperin an itibariyle de ilk alternatifi gözüyle bakılmalı...

Geçen sene de bir çok kez yorumda bulundum kadromuz aslında bayağı eksikti özellikle mertens ve orta sahayı yedekleyecek bir tane daha oyuncu olmasını defalarca yazanlardan birisiyim. Mertensin oyun yapısı bu pres gücü ve oyun bilgisi yüksek ama yine o dönemler yazdığım gibi bu adamları da ekstra yorarak kendimiz bitiriyoruz olası bir sakarlıkta 37 yaşındaki adam geri dönemez ki gördük ve yaşadık.
Keza kerem ve torreira da aynı statüde bu ikisini sahada bayılıncaya kadar kullanmaya çalışmak aptallık zaten o sebeple bu seneki (zaha vb.) yatırımlar yapıldığını düşünüyorum.
Bu duyumcular dahil ayaklar yere basıp bu saatten sonra sistem oyuncusu gözüyle bakmak lazım.
Sistem oyuncusu dediysem de miço gibiler değil.
Bizde şans bulacağını düşünmediğim en son gönderilecek kıvamındaki dubois ile morutan gidecek tahminen. Çünkü süreç bizi oraya götürüyor. Morutanı bu sene de ispanyadan bir kulübe kiralık göndersek orada ta olur sonrasına da bakarız.
Duboisin de çok iyi yedekleyecek oyuncu olduğunu düşünüyorum bekler önemli sakatlık ceza çıkabilir oralarda ki elimizde bir tane yedek oyuncu oluyor, idarelik kaan da olur ona çeyrek bek anca denilir. O bölgeye gurbetçi çalışması yapılması gerekir.

Gedson'u unutmussun. Benim en buyuk uktemdir.

O da olabilir ama yazdığım ikisi daha büyük ukte bende. Gedson çok kötü başlayıp yarım sezon sivrilmiş genç oyuncuydu. Devam etmesini hepimiz istedik ama az da olsa şüphe vardı bende acaba böyle devam eder mi diye...

Bu toplu imza işi bana fena halde falcao lemina nzonzi seri li dönemi hatırlatıyor,
gerek yok abi gerek yok imza şov falan
çıkın sahada şov yapın, rüyalarıma falan giriyor son yapığımızda patlamıştık inş.patlamayız.
reisler

Kendi açıklaması var direkt ŞL diye, zaten kendi yöneticileri de sezon bitmeden açıklamıştı. Salih Özcan’ı da o dönem isteyip alamamışlardı.
Oraya gittikten sonraki sözlerinin pek önemi kalmıyor. Adettendir, yeni kulübüne güzelleme yapacaktı bir şekilde...

Oraya gittikten sonraki sözlerinin pek önemi kalmıyor. Adettendir, yeni kulübüne güzelleme yapacaktı bir şekilde...
Reis adamın Galatasaray’a gelmek istediğine dair hiç bir açıklaması da yok ama ;)

Bence bizi istese zaten gelirdi, altı üstü 9-10 milyon maaşa gitti. O dönem oraya gitmesini de garipsemiyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt