Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.898
- 48.230
- 4.933
yok yav şaka yaptım atar gider yapıp keramettin admin tarafından mıhlanınca arada feyk üyeliklerle giriyor. Millete durduk yere salça olan birini görürsen oradadır.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav şaka yaptım atar gider yapıp keramettin admin tarafından mıhlanınca arada feyk üyeliklerle giriyor. 
Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Quantum teknolojisi hakkındaki engin fikirlerini tartıştığımız bölümü özellikle göster renktaşım.Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Sene boyu Icardi’yi dünyadaki her takıma gönderdin, adam geldi hala yetmediIcardi videosu nerde la
Metin olur. Oktayların Metin
alsalarmış baki florya'dan adam alırız istersek diyor yaEziklikte sınır tanımıyorlar.
Ben de o aşamadayım. Cevap vermeden geçiştiriyorumHayırlı olsun hocam.. aynı durum bende de oldu telefon elinden düşmüyor ! GsC mi Ben mi dedi ? Şuan nafaka ödüyorum syg.
Bu tür şeylere inanma, maalesef twitterda sırf etkileşim almak için yalan haber yapan hesaplar çoğaldıEziklikte sınır tanımıyorlar.
kaleci olarak Brad FriedelOlabilir, iyi hatırlamıyorum o kadar.![]()
Bizimki benden fanatik Galatasaraylı ya ama forum olayı yoktu büyük ihtimalle nafakayi ben alirimHayırlı olsun hocam.. aynı durum bende de oldu telefon elinden düşmüyor ! GsC mi Ben mi dedi ? Şuan nafaka ödüyorum syg.
söylenmedi hiiiiiiiç
kaleci olarak Brad Friedel
yengenin profilinden engellemen gereken insanlar için bir liste yapalımBizimki benden fanatik Galatasaraylı ya ama forum olayı yoktu büyük ihtimalle nafakayi ben alirim![]()
O son cümlem Salih' in durumuna mahsus değildi. Mesela Mert Hakan soytarısı bize gelmiş olsaydı; Fatih Hoca için canını vereceği başta olmak üzere (Hoca da bayılır böyle yalakalıklara), nasıl bir Galatasaraylı olduğunu her fırsatta anlatmaktan helak olur, bizleri de bezdirirdi. FB ye gitti; futbolcudan çok amigoluk yapıyor hergele...Reis adamın Galatasaray’a gelmek istediğine dair hiç bir açıklaması da yok ama
Bence bizi istese zaten gelirdi, altı üstü 9-10 milyon maaşa gitti. O dönem oraya gitmesini de garipsemiyorum açıkçası.
Bizimki benden fanatik Galatasaraylı ya ama forum olayı yoktu büyük ihtimalle nafakayi ben alirim![]()
ICARDI Icin kendimi feda etmeye hazirimSene boyu Icardi’yi dünyadaki her takıma gönderdin, adam geldi hala yetmedi
Sal adamı artık