Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Hayırlı olsun hocam.. aynı durum bende de oldu telefon elinden düşmüyor ! GsC mi Ben mi dedi ? Şuan nafaka ödüyorum syg.

Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Quantum teknolojisi hakkındaki engin fikirlerini tartıştığımız bölümü özellikle göster renktaşım.

Aklıma birşey geldi.Dursun özbek bankalar birliğinden 2024de cıkacağız demişti.Acaba satılan oyuncuların gelirinin çoğu bankalar birliğine gittiğinden dolayı o tarihte cıkıp öyle bir satış yapacaklar gibi geldi.

söylenmedi hiiiiiiiç
images (66).webp

Reis adamın Galatasaray’a gelmek istediğine dair hiç bir açıklaması da yok ama ;)

Bence bizi istese zaten gelirdi, altı üstü 9-10 milyon maaşa gitti. O dönem oraya gitmesini de garipsemiyorum açıkçası.
O son cümlem Salih' in durumuna mahsus değildi. Mesela Mert Hakan soytarısı bize gelmiş olsaydı; Fatih Hoca için canını vereceği başta olmak üzere (Hoca da bayılır böyle yalakalıklara), nasıl bir Galatasaraylı olduğunu her fırsatta anlatmaktan helak olur, bizleri de bezdirirdi. FB ye gitti; futbolcudan çok amigoluk yapıyor hergele...

Bizimki benden fanatik Galatasaraylı ya ama forum olayı yoktu büyük ihtimalle nafakayi ben alirim

Bizimkide iyi cimbomlu h sonu plan bile yapmaz maç varsa ( yani benim için) lakin bi gün güzel gacılar konusu açık kalmış bu ne lan dedi? Dedim onlar bayan futbol takımımız vs derken inanmamış tabi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt