Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan unitedi bir biz dolandıramadık. O yüzden diyoruz serbest kalma bedelini kaldırmak lazım ortalıkta kıtlık var az 2 maç kendini göstersin bu mallar çıkarır verirler parasını o yüzden elimizi güçlü tutmak gerekiyor.

valla hepimiz sol oynar diye zahanın yardımcı forvet oynadığı bir liver maçı var adam van dijki resmen maymun etmiş o maçta .Forvet arkasında da zaha bence çok faydalı olur

hangi maç hatırlamadım ama kontura oynayan takımda serbest oynaması daha kolay olur, bizde solda yer bulcektir bana göre.

Kerem forvet arkasına mı geçiyor bu senaryoda ahbab? CL için elimiz rahat ama lig için çok zor olacak bu 11 işi. Bu sınırlama aklımda geldikçe sinirleniyorum, çok kalifiye bir kadro kuruyorsun ama lig için uğraştığın duruma bak, rezalet bir şey. Çağ dışı uygulama bu.:nooo:

Önümüzdeki tur için ludogorets forumuna kaydımı yaptırdım. Galatasaray büyüklüğünü göstereyim adamlara. Elenirlerse de lublajana taraftarı gibi dalga geçerim
IMG_20230729_214416.webp

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem forvet arkasına mı geçiyor bu senaryoda ahbab? CL için elimiz rahat ama lig için çok zor olacak bu 11 işi. Bu sınırlama aklımda geldikçe sinirleniyorum, çok kalifiye bir kadro kuruyorsun ama lig için uğraştığın duruma bak, rezalet bir şey. Çağ dışı uygulama bu.:nooo:

ewt malesef malafat bir uygulama ama bir çaresini bulucez inşallah demirbay ve günay da gelince

adam geçen sene juvede forma giymiş milli takımı dünya kupasını almış orda forma giymiş belliki bir şekilde italyada 6 kız kardeşten biri alır diye düşündü ondan naz yaptı şimdide böyle ortada kaldı
İtalyada o 6 kız kardeşin defalarca ırzına geçen bir İcardi ile aynı takımda oynama şansı yakalamış ve hayla düşünüyor ha, ya beyin özürlü yada çapsız.

orda da kesinlikle faydalı olacaktır ama keremin sağda yada on noda artık hoca nerde değerlendirir bilmiyorum o iki mevkide ne verir soru işareti

geçen sene bi hz maçında ilk yarı çok kötü oynamıştık 2. yarı kerem 10 noya geçince takımı coşturmuştu, tek orda gördüm. hangi maç olduğunu hatırlamıom ama sanki orda naturel durmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt