Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.541
- 40.259
- 3.413
Bugun ne gömdun?Ay ben shock
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun ne gömdun?Ay ben shock
tam gelişme çağında olması daha da sıkıntı benceBende üzüldüm ama ardanın futbol hayatı biter o seviyede dikiş tutamaz bidaha fizik kapasitesi yetersiz çünkü toplaması zor olur baya umarım üstesinden gelir çocuk yaşı genç daha
Zaha sağ mı sol kanat mı oynar acaba? Lig için Kerem Aktürkoğlu yüksek ihtimal ilk 11 başlayacak. Zaniolo var, yedek durması artık zor. 4-4-2 belki denenir İcardi-Zaha ikilisi ama Zaniolo-Kerem 4-4-2 kanadı olabilir mi?
Şuan geliyorum desin, ilk tekliften -1 milyon. paşa keyfi bilir.Yav bu icardi bize parades çözecekti, parades neyin kafasinda acaba
Ali Gece mi açıyor?yeni nöbet saat 00:00'da sürpriz bir isim tarafınca açılacaktır
valla hepimiz sol oynar diyoruz da zahanın yardımcı forvet oynadığı bir liver maçı var adam van dijki resmen maymun etmiş o maçta .Forvet arkasında da zaha bence çok faydalı olursol heis
Kesinlikle öyle rdaş en aktif zamanlarında geriye düşecek çocuk ya ülke futbolu adına cidden kayıptam gelişme çağında olması daha da sıkıntı bence
Ali Gece mi açıyor?
valla hepimiz sol oynar diye zahanın yardımcı forvet oynadığı bir liver maçı var adam van dijki resmen maymun etmiş o maçta .Forvet arkasında da zaha bence çok faydalı olur
Kerem forvet arkasına mı geçiyor bu senaryoda ahbab? CL için elimiz rahat ama lig için çok zor olacak bu 11 işi. Bu sınırlama aklımda geldikçe sinirleniyorum, çok kalifiye bir kadro kuruyorsun ama lig için uğraştığın duruma bak, rezalet bir şey. Çağ dışı uygulama bu.sol heis

orda da kesinlikle faydalı olacaktır ama keremin sağda yada on noda artık hoca nerde değerlendirir bilmiyorum o iki mevkide ne verir soru işaretihangi maç hatırlamadım ama kontura oynayan takımda serbest oynaması daha kolay olur, bizde solda yer bulcektir bana göre.
Kerem forvet arkasına mı geçiyor bu senaryoda ahbab? CL için elimiz rahat ama lig için çok zor olacak bu 11 işi. Bu sınırlama aklımda geldikçe sinirleniyorum, çok kalifiye bir kadro kuruyorsun ama lig için uğraştığın duruma bak, rezalet bir şey. Çağ dışı uygulama bu.![]()
İtalyada o 6 kız kardeşin defalarca ırzına geçen bir İcardi ile aynı takımda oynama şansı yakalamış ve hayla düşünüyor ha, ya beyin özürlü yada çapsız.adam geçen sene juvede forma giymiş milli takımı dünya kupasını almış orda forma giymiş belliki bir şekilde italyada 6 kız kardeşten biri alır diye düşündü ondan naz yaptı şimdide böyle ortada kaldı
orda da kesinlikle faydalı olacaktır ama keremin sağda yada on noda artık hoca nerde değerlendirir bilmiyorum o iki mevkide ne verir soru işareti