Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos mamos olmaz gecin, devri bitene yol verilir, cl de iddiali olacaksak artiklarla degil, yasi acisindan dinamik oyuncular sart, mertens bile bu konuda sinifta kaliyor, 10m teklif varsa hemen yollanmali.
ramos cl'yi cl yapmış bi stoper öyle bi deneyimin takımda bulunması her bölgeye seviye atlatırdı

ramos mamos olmaz gecin, devri bitene yol verilir, cl de iddiali olacaksak artiklarla degil, yasi acisindan dinamik oyuncular sart, mertens bile bu konuda sinifta kaliyor, 10m teklif varsa hemen yollanmali.
Ramos geçen sene Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynadı zaten. Elendikleri Bayern maçlarında sahadaydı. Prime zamanı değil ama oyuncu da hurda değil. O da Pepe gibi 40'a kadar oynayabilecek kapasitede bir adam. 1+1, 2 gibi bir maaşa rotasyona gelirse alırsın uçuk para isterse görüşmezsin bile.

Psikolojik üstünlüktür kendisi.

Gravenberch sanki Lemina Pogba karisimi gibi

Benim izlediğim kadarıyla genç bir oyuncu olarak zamanla temposunu, çalışkanlığını ve bir ihtimal havaya girip akıllı oynama özelliğini kaybederse biraz kötü bir Pogba klonu olma ihtimali var oyun tarzı itibariyle ama olumlu yönde ilerlerse de Pogba'nın beklentilere rağmen bir türlü tam olamadığı o komple orta saha oyuncusuna dönüşebilir.

Ramos geçen sene Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynadı zaten. Elendikleri Bayern maçlarında sahadaydı. Prime zamanı değil ama oyuncu da hurda değil. O da Pepe gibi 40'a kadar oynayabilecek kapasitede bir adam. 1+1, 2 gibi bir maaşa rotasyona gelirse alırsın uçuk para isterse görüşmezsin bile.

Psikolojik üstünlüktür kendisi.
sence arap piyasası bu haldeyken o paralara gelir mi?

Stoperin en olgun zamanı bana göre 33-40 yaş arasıdır tecrübeli adam ayriyetten Ramos psikolojik üstünlüktür drogba düşün mesela 35 inde geldi şov yaptı gitti ramosta mevkisinin drogbası gelmesini isterim

ramosun adi zaten miami veya al ittihadla aniliyor, yani ya takim arkadasi messinin yada benzemanin yanina kendini kitletecek 😀

Almanya Ligi'ni bilenler, belki Almanya'da yaşayanlar da var aranızda, sizlere soruyorum. Mainz'ın Anton Stach'ı bırakma ihtimali var mıdır? Çok gözde bir oyuncu mudur? Nasıldır?

aslında Ramos' a CL' de çok ihtiyaç var, keşke olsa.

ben bizim defansa da takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Forma alacakların çoğu Zaha-Icardi falan ile aldı veya zaten alacak. 2. formayı da almazlar. Onlardan dolayı almayıp sırf Ramos'tan dolayı alacak da 3-5 kişi çıkar anca :D
RamosunnAvrupa’da kitlesi çok abi ya alan çok olur herif top clas stoper ben şahsen alırım Ramos forması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt