Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Bizim orta saha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim orta saha
Emre senin dahi olduğunu söylemiş miydimpas hatalarını videolara koymamış olabilirler mi renktaş
Onu alma firsatimiz gecti bile.Locko da iyi sol bek
15-20 isterler minimumNe kadar?
Sara ligde bekleneni verir profili o yönde anlatılanlara bakılırsa ama benim hayalim şampiyonlar liginde geçen ah vah ettiğimiz sorunları çözmesi.
Bu yaşa kadar premier lig takımları farkedemediler de biz aldık yeni rivaldoyu ha. Mantık akıyor.
Bu yorumlara göre yeni Rivaldo yu almışız ve Norwich taraftarı baya üzgün ama yapacak bisey yok diyorlar
bu 11 tsl'de kümeye oynarYılın 11'ine girmiş geçen sezon
![]()
Tostos başganın işi olduğu için asla rahat etmiyorum ama herif iyi çıkabilir. Jelert'ten pek bir umudum yok ama o da sıçıp batırmadan vasat takılsa ve çok koşsa razıyım. Yalnız bu çocuk videolarda yılan gibi maçın kalanında sahada yürümüyorsa iyi herife benziyoralim bize kaçtı muht
Alvarez'i filan sildiOnu alma firsatimiz gecti bile.
Mertensin yaşına rağmen yaptığı pres yabana atılacak gibi değil bakalım ne görecez.Özellikle deplasmanlarda Torreira-Kaan-Sara üçlüsüyle çıkarız gibi duruyor rtaş
Ayağı iyi top sürebiliyor sut atıyor ama mertensin bölgesine düşündüm onu ben defansif top çalan adam istiyorumSara icin düsüncelerin ne
Az15-20 isterler minimum