- 5 Eylül 2014
- 80.136
- 62.798
- 4.283
Her şeyin en iyisini sen bilirsin bebeğimyine herkes her şeyi en iyi biliyor ya offfffffffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeyin en iyisini sen bilirsin bebeğimyine herkes her şeyi en iyi biliyor ya offfffffffff
geçen sezonki transferlerin çoğu facia yaw.
fırsat transferi diye hiç alakasız adamlar dolduruldu takıma. hocanın da onayladığını varsayarsak herkes hatalı.
bugün ileriye dizdiğimiz adamların 2si değişmeli bence. Mertens de ekonomik kullanılmalı.
dinamik, arkaya yük bindirmeyecek çalışkan 1 kanat bulunmalı.
diğer kanatta barış banko ztn
Yanlış planlamayı birazda hoca yapıyor, şu kadro kendine kendine haftada 2 kez idman yapsın, şampiyonluğa oynar , hocayı küçümsemek için demiyorum, tarihimizde gördüğümüz en iyi 3 kadrodan biri zatenO dönem transfer planlamasinin yanlis oldugunu söyleyen üyeler sen ben cafer güney ve emre bari
Isimli topcular evet ama aradigimiz oyuncular degildi hic biri
Adekugbe yerine sol bek,oliviera’nin yerine orta saha
Rashica ve icardi transfer edilecekti
Mertens ile rotasyona girecek bir 10 numara ve gomis’in yerine de alternatif forvet
Yani rashica ve icardi’yi saymazsak 4 transfer gerekiyordu ama biz yanlis bir planlama tercih ettik
Erden timur buna bir aciklik getirdi bu arada,altayli’nin program da limitlerden dolayi bonservisi elinde olan oyuncularla görüsmek zorundaydik dedi
Böylelikle 100 oyuncu arasindan secim yapmak yerine bonservisi elinde olan 5 oyuncu arasinda secim yapmak zorunda kaldik demisti
Cl’ye adim attiktan sonra limit artti sanchez geldi 9 milyon’a yani erden timur dogru söylemisti