Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sezonki transferlerin çoğu facia yaw.

fırsat transferi diye hiç alakasız adamlar dolduruldu takıma. hocanın da onayladığını varsayarsak herkes hatalı.

bugün ileriye dizdiğimiz adamların 2si değişmeli bence. Mertens de ekonomik kullanılmalı.

dinamik, arkaya yük bindirmeyecek çalışkan 1 kanat bulunmalı.

diğer kanatta barış banko ztn

O dönem transfer planlamasinin yanlis oldugunu söyleyen üyeler sen ben cafer güney ve emre bari

Isimli topcular evet ama aradigimiz oyuncular degildi hic biri

Adekugbe yerine sol bek,oliviera’nin yerine orta saha

Rashica ve icardi transfer edilecekti

Mertens ile rotasyona girecek bir 10 numara ve gomis’in yerine de alternatif forvet

Yani rashica ve icardi’yi saymazsak 4 transfer gerekiyordu ama biz yanlis bir planlama tercih ettik

Erden timur buna bir aciklik getirdi bu arada,altayli’nin program da limitlerden dolayi bonservisi elinde olan oyuncularla görüsmek zorundaydik dedi

Böylelikle 100 oyuncu arasindan secim yapmak yerine bonservisi elinde olan 5 oyuncu arasinda secim yapmak zorunda kaldik demisti

Cl’ye adim attiktan sonra limit artti sanchez geldi 9 milyon’a yani erden timur dogru söylemisti

O dönem transfer planlamasinin yanlis oldugunu söyleyen üyeler sen ben cafer güney ve emre bari

Isimli topcular evet ama aradigimiz oyuncular degildi hic biri

Adekugbe yerine sol bek,oliviera’nin yerine orta saha

Rashica ve icardi transfer edilecekti

Mertens ile rotasyona girecek bir 10 numara ve gomis’in yerine de alternatif forvet

Yani rashica ve icardi’yi saymazsak 4 transfer gerekiyordu ama biz yanlis bir planlama tercih ettik

Erden timur buna bir aciklik getirdi bu arada,altayli’nin program da limitlerden dolayi bonservisi elinde olan oyuncularla görüsmek zorundaydik dedi

Böylelikle 100 oyuncu arasindan secim yapmak yerine bonservisi elinde olan 5 oyuncu arasinda secim yapmak zorunda kaldik demisti

Cl’ye adim attiktan sonra limit artti sanchez geldi 9 milyon’a yani erden timur dogru söylemisti
Yanlış planlamayı birazda hoca yapıyor, şu kadro kendine kendine haftada 2 kez idman yapsın, şampiyonluğa oynar , hocayı küçümsemek için demiyorum, tarihimizde gördüğümüz en iyi 3 kadrodan biri zaten

2 tane daha transfer yapilmazsa bu sene nisani gormeden kopariz

yeni konu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt