Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemedi değil, yönetim almadı 1 milyon için, o da çıkıp yönetimi korumak için zaten ihtiyacımız yoktu diye açıklama yaptı. Sürekli yönetiminin ağzından konuşmaya başlaması aslında daha büyük problem.
Bence gerçekten isteseydi alırdık gibime geliyor

Ziyechi birebir oynayan, adam geçen, bindirme yapan, sıfıra inen klasik kanat olarak kullanırsan kötü görünmesi normal. Bu adamın arkasına sürekli bindirme yapacak ciğersiz bir bek koyup pivotluk yapmasını bekleyeceksin. Oyun sıkıştığı zaman 2. oyun kurucu olacak, sol taraftan ve orta sahadan ceza sahasına adam soktuğunda orta silahı olarak kullanacaksın ya da rakip takım aşırı gömüldüğünde ceza sahası önlerinden şut çektireceksin. Mevcut kadro yapısında Ziyechin çok iş yapacağını düşünüyorum tabii arkasında Kaanı oynatırsan stoperde Nelson-Abdül gibi 2 tane hantal adam oynatıp savunma çizgisini geride bırakırsan Ziyechin sırıtması kaçınılmaz bir durum.
İrfanın bu sene patlama yapması tamamen Osayi ye yazar . Herif yeteneksiz olsa da son top bükücü olsa da 90 dk da 15 defa bindiriyor resmen. İrfan sürekli boş koridor yakalıyor bu sayede

derler adama. Ş.ligi maçlarından sonra takım olarak iyi oynadığımız 1 tane maç var mı? Boey etkisini unutarak yorum yapmalarından artık sıkıldım.

Bu adam maliyetine göre ligdeki maçlardan çoğunu da çözdü mü. Ne olacaktı ölüm kalım maçına çıkmış bek bölgesinde hata yapmamak için odaklanmış fenere karşı messi mi olacaktı. Herifin oyunu zaten bu. Yer yer kanattan derin oyun kurar, yer yer çıkar maçı alır.
Herifin sadece o sol ayağıyla çektiği şut için bile 2.5 milyon euro verilip sen takımda kal kardeş denir, öyle bir silah kendisi.
Hayır aynı durum daha, kerem, icardi ve Mertens için de geçerli.
Böyle bir adamı kanat oynatmazsın kanat bölgesine yakın sağ iç oynatırsın, illa ki oynatırsın.

Abi United maçında gol atınca ama iyi oynamadı sanarsın daha United maçında soldan sürekli yardıran ingilteredeki sahaydı da kıyaslıyor, hele trabzonu büyük maç sayıp alanyayı maçtan saymayan takım etiketine bakarak yorum yapıyor bazen ya çok pis kulağını çınlatıyorum.

Yorumlarının %95'i fail adamın
Ziyech'in açık ara en iyi oynadığı maç United maçı goller harici söylüyorum bunu adam takımı oynattı be. Zaha united diyorlar da gol harici zaha Bir şey yapmadı ki büyük ihtimal o golü atamasa balon, çöp cekilecekti.

Tek bir transfer dahi gelmez adamlar skora olan tepkiyi düşürmek için haber attırdı ortaya boşuna heveslenmeyin sonlara doğru Yusuf yazıcı gelir kapanış olur

Takim cop superligde ilk 3e dahi giremeyecek tinercilerden 5 yemis, halen Ilkay ve Rabiot ile takimin duzelecegini dusunen forum ahalisi var saka gibi. Bu takimin ihtiyaci BAY gibi guclu minimum 2 savunma oyuncusu. Biri solbek digeride Fernando’dan bu yana almadigimiz 6 numara. Torreira kesinlikle 6 numara pozisyonunda oynamiyo.
Boey gibi güçlü beklere ihtiyacımız var, Boey varken çok fazla geçiş yemiyorduk derbilerde bile çünkü hem önde basıyor hemde fizik olarak geçit vermiyordu, bu nedenle oyunun hakimi bizdik. Şimdi kaybedilen her top poziyon çünkü iki bekte rakibi karşılayacak güç ve fizikte değil. Hele Köhn çok açıkta kalıyor, Kaan zaten çok hızlı olmadığından önce hiç basamıyor bile. Jelerti göreceğiz. Birde Torera orta sahada ilk basan oluyor zaten ondan geçtiklerinde kocaman bir boşluk kalıyor, rahat rahat geliyorlar. Bu nedenle sağlam bir 6 numarada bu sistemle oynayacaksak çok gerekli. Boey bu sistem için çok önemli bir parçaydı.

Zaha giderse Depay getirir bunlar nasıl olsa bonservisi elinde diye ,

kuluple pazarlıkmış falan nasıl olsa yok diye basarlar imza parasını kesin

Ziyech'in açık ara en iyi oynadığı maç United maçı goller harici söylüyorum bunu adam takımı oynattı be. Zaha united diyorlar da gol harici zaha Bir şey yapmadı ki büyük ihtimal o golü atamasa balon, çöp cekilecekti.
Ablukaya almıştı maçı sinan maç izlemeden sallıyor.

noldu sol bek transfer haberleri nasil bicak gibi kesildi degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt