Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.381
- 18.971
- 2.083
Bu sene de Berkan & Kaan gibi oyuncuları üçer farklı mevkide filan kullanacağız herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldik bir araya. Gittik.Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
baba tarafı kenyalı
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Butun siyahiler afrikali kökü
Aga idman yapmıyoruz demenin idmanı kötü yapıyoruz anlamında olduğunu açıklamaya gerek mi var yawBizim idmanlar süper demedim hocam. İdman yapmıyorlar başka mevzu idmanlarimiz bok gibi Avrupa'dan çok asagidayiz demek ayrı. Ben bunu dedim
yoksa sara'ya o kadar para nasıl verdilerKlüpte metelik yok Boeyin parasını şl parasını hiç ettiler elini cebine atan da yok Davinsonun satılış haberini duyarız yakında
Panik zamanı cuma günü bir beraberlik falan alırsak sen o zaman gör cümbüşüYav transfer falan gelmicek skorun etkisinden korkudan dediler 2-3 mevkiye adam alınacak diye nabzı düşürüyorlar r
gereksiz şişik bi rotasyon olurSanchez'i satmadan Laporte'yi ya da Hermoso'yu alabilirsek çok iyi olacak.
Abdulkerim dışında sol stoper yok ve Nelsson-Sanchez'den Nelsson sol stoper oynayamıyor, Sanchez'in de verimi düşüyor.
İdeal ikili
Sanchez-Abdulkerim ama formu düştü Abdulkerim'in.