Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
O çocuk baya iyi ya, bize de yazmışlardı geçen devre arası. Köhn yerine geçici bi çözüm kovalasaymışız diyeceğim de herifler PL'ye çıktısol bek 22 asist yapmış geçen sezon bu nasıl lig
O çocuk baya iyi ya, bize de yazmışlardı geçen devre arası. Köhn yerine geçici bi çözüm kovalasaymışız diyeceğim de herifler PL'ye çıktısol bek 22 asist yapmış geçen sezon bu nasıl lig
yaptığı asistlerin yarısının korner olmasını nasıl yorumluyorsun ahbap
1 orta saha daha lazım. Ezequel Fernandes gelse keske
47 haftamı ne oynanıyor ben bile 3 gol 3 asistle vs bitiririm la o kadar maçtasol bek 22 asist yapmış geçen sezon bu nasıl lig

Aşar o zaman defansıda ofansıda dengeli baya atletik özellikleri baya iyi boey izlenimi verdi bizim maçta bana12ye monacoya vermediler haberi görmüştüm
Niye rtaş sürpriz yumurtadan Yusuf Yazıcı çıkmaz mıOlursa ilkay olur yoksa almayiz daha

isim alalımyeni melo gibi bi şey geliyor
Niye rtaş sürpriz yumurtadan Yusuf Yazıcı çıkmaz mı![]()

Bence 17+5- 18+5 gibi bonuslu bir anlaşma olacak.yabancı basın 22-25 arası diyor bizimkiler 15-17.
dış başına göre uyguna gelmesini geçtim, şahsen rekorun nesyri'de kalmasını isterim, baskı oluşmasın.
yok 4lü oynuyorlarmış3-5-2 dir o. Shorloth gol atamadı ona bakarsan
gsmizin güçlenmesini neden istemiyorsun renktaşHadi ins
Prison break'teki Sara mi. Evet herşey vardı ondaMc tominay gelse icime sinmezdi valla herif ne et ne balıktı
sarada herşey var
Sağbekte olmuyor hocam Kaan orta sahada çok fark ediyor.gördük hazırlık macında form durumunu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi