Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la hayatımda ilk defa bu yaz duyduğum adama 27 milyon euro bayılacağız 27 milyon euro!

27 milyon euro verdiğimiz adama yorum yapmam çünki her halükarda altında ezilir o bonservisin ne yazık ki

Erden Timur olsa 10-12 milyona bitireceğimiz adama 2 katı bayıldılar

40 milyon euro bayıldık iki tane no name topçuya
bir baktım X herkes yine dursuncu olmuş
şimdi bu gsyiadcılar sucukcular filan yayık yayık taraftara laf atacaklar!!!!

bu camia ile anca dalga geçilir
27 m yazmanın nedeni o algı olsun ki eleştirelim

Kuşlar geziniyor
Benden demesi
aç kalmasınlar
1722639295019.webp

İstastistik tutan sitelerden gördüğüm kadarıyla Gabriel Sara geçen sene Championship de en iyi 3 oyuncudan biri olarak görünüyor
Rating.webp

İyi oynadıkları maçlara bakıyorum Nisan ayında Swensea karşısında oynadığı maçta 1 gol 1 asist ile takımın attığı 2 gole de doğrudan katkı yapmış. 9 kilit pas 11 orta ile oynamış
Swensea.webp

Mart ayında Rotherham karşısında 2 gol 1 asist ile oynadığı maçta 106 kere topla buluşmuş. +100 kere topla buluştuğu 9 maç filan gördüm. Aynı şekilde 10+uzun top ve +10 orta yaptığı 8 maç filan gördüm
Rotherham.webp

Mesela Aralık ayında Huddersfield karşısında 114 kere topla buluşup 97 pas yapmış, 4 kilit pas, 9 orta ve 13 uzun top atmış veya Preston karşısında 122 kere topla buluşup 99 pas yaptığı bir maç var
Huddersfield.webp
Preston.webp

Ne bileyim şöyle yaptıklarına bakınca beni heyecanlandırıyor bu transfer. Ne olursa olsun Galatasaray orta sahasının top kullanabilen bir oyuncu olması gerekiyordu, geçen sene Demirbay bile bu özelliğiyle ciddi ciddi şampiyonluk yolunda işimize yaradı kondisyon olarak iyi olduğu dönemde

Bir de gerçekten çok iyi bir sezon geçirmiş, sanırım Wendel den sonra bu kadar iyi sezon
geçiren ilk aday Gabriel Sara. 4600 dakika sahada kalmış 14 gol 13 asist yapmış olması bu kadar ciddi skor üretmesi de ekstra özelliği

Ekli dosyalar

• 1722638612660.webp
    1722638612660.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
la hayatımda ilk defa bu yaz duyduğum adama 27 milyon euro bayılacağız 27 milyon euro!

27 milyon euro verdiğimiz adama yorum yapmam çünki her halükarda altında ezilir o bonservisin ne yazık ki

Erden Timur olsa 10-12 milyona bitireceğimiz adama 2 katı bayıldılar

40 milyon euro bayıldık iki tane no name topçuya
bir baktım X herkes yine dursuncu olmuş
şimdi bu gsyiadcılar sucukcular filan yayık yayık taraftara laf atacaklar!!!!

bu camia ile anca dalga geçilir
27 yalandır

Herkes 20 yazmış

dobuis denen arkadaşı da yollayıp, sağ ve solu yedekleyecek tecrübeli bir bek almalıyız. kohn ve jelert'e formsuz dönemlerinde işimi görecek bir isim. yoksa berkan, barış'ı beklerde görebiliriz uzun maratonda.
Bence doğrudan Köhn ile birlikte kullanabileceğimiz defans tarafında da işimizi görebilecek daha dengeli bir oyuncu lazım. Hatta Köhn için teklif varsa doğrudan onun yerine bir oyuncu bile olabilir

orta saha olsun taştan olsun misali bir sevinç.. pldeki futbolcularla kıyaslar mı dersin? cl seviyesindekilerle mi dersin.. 3-5'e alınmadı bu oyuncu belki de transfer rekoru kıracak.. jelert verilen paraya göre ayrı bir muamma.. daha uygun şartlarda alınsa kimse birşey demez de neyse..

Bence doğrudan Köhn ile birlikte kullanabileceğimiz defans tarafında da işimizi görebilecek daha dengeli bir oyuncu lazım. Hatta Köhn için teklif varsa doğrudan onun yerine bir oyuncu bile olabilir
kohn'den çıkıp bir sol bek almamız lazımdı. oyuncu da potansiyel var ama şuan galatasaray seviyesinde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt