Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun çok iyi oyuncu aldık. Yabancı forumlardada çok övüyorlar, açıkçası burda iyi bir sezonda geçirirse çok tutamayız bu oyuncuyu seneye üst seviye bir takıma gider bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ouvvv çok sert Mustafa
Sabah sabah yumruk attın Renkdas :'(
Ben mutlu değilim bu transferden. 6 milyona Arsenal’in ön liberosu Torreira’yı, 9 milyona Tottenham’ın stoperi Davinson’u almış kulübüz. Bunlarda geldiklerinde hemen hemen aynı yaştalardı.

Şimdi gidip Championship’te oynayan adama 20+ veriyorlar. Taraftarımızda buna mutlu oluyor. Geldiğimiz noktaya bakar mısın Arif üstad. İnşallah süper oynar da g.t eder beni ne diyeyim.

Kerem Demirbay geldiğinde topçu değil diyenler oldu
Adam 1 sene gayet güzel idare etti bana göre , gerek gol katkısı gerek savunma desteği iyiydi bence
Sara ile ilgili olumlu olumsuz hiçbir yorum umurumda bile değil o yüzden
Gelip oynayınca görürüz
Hayırlı olsun ekibimize

Allah ödeme kolaylığı versin.. Tominay , Wendeller vs.. ve Gabriel Sara'da bu segmentte bir oyuncu bence.. Daha ucuza gelmesinin imkanı yok.. Kimse muhasebecilik yapmasın.. Taraftar olarak bu segmette oyuncu istedik adamlarda aldılar..

Baya olumlu yorumlar var Scoutlardan. Heyecanlandım

Sara bu ligde çok iş yapar. Çok iyi duran top atıyor, merkezden deliyor, skor yapıyor, tempo yapıyor, top taşıyor, pres yapıyor. Üst düzey bir hamle.

Dediğim gibi şu anda Tr’nin en iyi merkez oyuncusudur.

Yav senin neyinden korkacağım Eray Allah aşkına. Güldürme beni :) Geceden beri birçok kişi Boey örneğini vermiş. Hatta Barış, Kerem falan diyenler olmuş. Hepsine cevaben yazdım. Bu oyuncuların hepsi de bize geldiğinde 20 yaşındaydı. Sara gibi 25 değil.

Boey 1 milyona geldi. Ya tutarsa transferiydi. Henüz gelişiminin başındaydı ve tutmasa da kaybedeceğin çok bir şey yoktu. Düşük riskli bir kumardı. Sara 25 yaşında ve 2. ligden gelen bir oyuncuya 20 küsür milyon para bayılıyoruz. Tarihimizin en yüksek bonservisi. Kendini üst seviyede ispatlamış birisi değil. Biz bu kumarı oynayacak kadar zengin kulüp müyüz? 2. ligden bu maliyetlere topçu alınmaz. Hele bizim gibi bir kulüp hiç alamaz. Talihsiz bir yorum değil bu. Mantıklı olan neyse onu söylüyoruz.
En son boeyle ilgili Cihangire ben yazdım diye üstüme alındım kusura bakma. Tatsızlık çıkarma derdinde değilim

Sara ho diyelim ama umarım c. ergün çapsızı yine asgari 3m maaşa bağlamamıştır !
Norwich te taş çatlasa 1m alıyordur net.
x3 maaş basıp topçu getireceksek sportif direktör diye bir görev tanımına bile gerek yok adama x3 maaş diye whatsapp tan yazsan kabul eder zaten:crushed:

Allah ödeme kolaylığı versin.. Tominay , Wendeller vs.. ve Gabriel Sara'da bu segmentte bir oyuncu bence.. Daha ucuza gelmesinin imkanı yok.. Kimse muhasebecilik yapmasın.. Taraftar olarak bu segmette oyuncu istedik adamlarda aldılar..
Sara PL de olsa herhalde 30-40Mil yapardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt