Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mükemmel olurİlkay Gündoğana ne dersin
Lucas____Gabriel
______İlkay
Belki çok fizik/mücadeleci gücü yüksek OS kurulumu değil, lakin rakibe top göstermez ve çok Gol atarız.
Lig+CL Ligi ... Bu yaştaki Mertens ile yürümez
Kanımca bir 10 şart. Tabiki Okan Hoca, Ziyech'i orda alternatif olarak görmüyor ise
Sara tarzı oyuncu CL ve PL de ispatlamış versiyonu kaç Gayme?Sadece maliyet olarak bakmıyorum elbette. Sara’nın belli bir kumaşı ve potansiyeli var bu çok net belli. Belki müthiş işler yapacak. Ama kendisini 25 yaşına kadar Premier Lig, CL, yada herhangi bir şampiyona gibi üst düzey bir yerde ispatlamış mı? Hayır. O zaman bu transfer risktir. Geldiği zaman nasıl çıkacağını göreceğiz. Tutarsa ne âlâ bayılarak izleriz. Tutmazsa da “ne yapalım 25 milyona kumar oynadık tutmadı” deriz öyleyse.
Maaş kaç vermişiz kiBari maaş o kadar yüksek olmasaydı ya, bonservisi anlayabiliyorum da ciddi verim almadığımız her senaryoda skandal bir transfer olacak.
Artıları ÇOK
Allah muhabbet aşkına adı Wendel olan adamlardan uzak duralım bi süreSol bek portodaki wendel olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim duyduğum 15+bonus bonservisMaaş kaç vermişiz ki
rakamları görelim
olumsuz basmayalım 1-2 güne herkes dilleyecek bu çocuğuBari maaş o kadar yüksek olmasaydı ya, bonservisi anlayabiliyorum da ciddi verim almadığımız her senaryoda skandal bir transfer olacak.
Yok yav f5 liler ardı yanık Şuan Aliye sövüyor hepsi böyle adamı nasıl kaçırırsınız diyeDürüst olmak gerekirse fener championshipten 25 yaşındaki topcuya 20 milyon verse biz de çok dalga gecerdik.. Ne diyelim İnşallah o itleri pişman edersin aslan parçası bu saatten sonra cosmani bekliyoruz
Kötü çıkarsa lider pidede 1.5 kapalı kavurmalı kaşarlı ısmarlarsın.olumsuz basmayalım 1-2 güne herkes dilleyecek bu çocuğu
ayıpsın çıkmadan da ısmarlarızKötü çıkarsa lider pidede 1.5 kapalı kavurmalı kaşarlı ısmarlarsın.