Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha Torreira değişikliği yapıyor kontra yiyeceğini 3 yaşında çocuk görürken sonra da suçu topçuya atıyor.

Taşşak mı geçiyorsun ya sen bizle

Adam geldiğinde sahada mı zahada mı diye fenerle taşşak geçerken her şey iyidi di mi

Son maçlarda Ziyech kurtardı geçen sene takımı, o zaman da o iyidi. Kaybedince salla zayıf bulduğuna.

zaha'dan nefret ediyor.
Bu Wilf ile nasıl bir diyaloğu var acaba, ne istiyor oyuncudan anlamadım. Hıncını ona yıkmış gibi görünüyor buradan bakınca. Okan hoca gibi bir isme zerre yakışmayan açıklamalar. Sezon başında böyle isek, bu sezon bitmez. Burası Galatasaray, Fatih Terim gibi bir isim dahi başarısızlıkta barınamıyor iken, Okan hoca için işler hiç kolay olmayacak. En azından bu sezon kredisi var ama onu da ilk maçtan azalttı gibi.

Basın önünde oyuncuyu satmak hiç hayra alamet değil

Zaha gitmem dese patladık,kalsa katkı vermez o maaşla patladık,el mahkum kerem oynayacak patladık,kerem oynamasa gitmek isteyecek oğuzu almadık yerlide sıkıntıdayız patladık,tek net kanat barış onunda durum belli değil patladık

Tek bir sitemle hatada domino taşı etkisi yatattığının farkında bile değil
Abi bu işte bir bokluk var. Hoca 15 -20gün önce elimde çok kanat var diye konusmadi mi? Burada da hoca Oğuzu istememiş bu yüzden paylaşımları dönmedi mi? Şimdi noldu adamları linç ediyorsun

E hani yönetime güveniyorduk, son 2 sezonun şampiyonuyduk, takımımız çok iyiydi, yangına gerek yoktu, futbol FM oynamaya benzemiyordu?
1 maçta mı Ziyech ve Zaha ile olmayacağını anlamış? Ziyech ile olmuyor diyorsun, adamı Süper Kupa maçında 11 oynatıyorsun.
Daha komiği, Zaha'yı bütün hazırlık maçlarında 11 oynatıyorsun, Süper Kupa maçında Kerem ile başlayıp sonra Yunus'u alıp Zaha'yı resmen ben seni aslında istemiyorum dercesine maç bittikten sonra oyuna alıp isteklerimi yanlış anladı diyip taraftarın ve basının önüne atıyorsun.
Arkadaş bizle aleni dalga geçiliyor ya resmen.

yenilgiden çok fenerlilerin 100 yıldır 6 attık gibi bjklilerden 5 lafını duyacaz.

hocanın aklına yenı mı geldı hakim ve zahaya sallamak

madem istemıyorsun söyle adamlar gitsin yoluna baksın sende kanat al

Bugün ziyechin şutu colleye çarpmayıp gol olsa oyunda yapmadıklarını görmeyip gol üzerinden değerlendirip takımı ziyech üstüns yapacaktı uzaktan gol atamayınca gitsine döndü olay :)

Biz bitmişiz

Rieranın kulübü küme düşürülmüştü serbest kalmıştı olur mu ki acaba he

yenilgiden çok fenerlilerin 100 yıldır 6 attık gibi bjklilerden 5 lafını duyacaz.
Kanka bunu hiç umursamıyorum aslında, ama sahada takım görmemek çok kırdı beni. Üstüne yapılan açıklamalar, ne oluyoruz dedim. Okan hoca ne yaptığını bilmiyor, nasıl bu hale geldi aklım almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt