Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca 10 m soktun zahayı kendin günlerde facetimede görüşüp ikna edip aldırdın şimdi adamı gömdün adam zaten oynamaz artık nasıl çıkacağız sene de 10 m verdiğimiz adamdan inanılmaz bir gün geçiriyoruz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyden önce bu sene hiç gözükmeden takımı arka planda toparlayacak bir Erden Timur da yok.

Yani direkt 0-1 geriden başlıyorsun sezona. Bugün yaşananlardan sonra 0-3 falan oldu durum. Diğer rakiplere bağlı olarak tahminimce 3. falan oluruz en fazla.

Okan hoca maçı kötü yönetti de, maç sonunu da epey kötü yönetmiş açıklamalara bakarsak. Olmayacak galiba bu sezon Okan hoca ile.
Maç öncesini de kötü yönetti. Kupa maçına çıkacak adam öncesinde transferden bahsediyor. Sırası mı transferin önce maçı kazan sonra konuşursun.

Özbekin ne kadar koltuk sevdalısı olduğunu biliriz

Bi kaç haftaya FTyi getirmezse ben de bişey bilmiyorum

Ş.liginr katılamadığımız gün kovulur aha buraya yazdım. Görülen köy klavuz istemiyor arkadaşlar

Abi bu işte bir bokluk var. Hoca 15 -20gün önce elimde çok kanat var diye konusmadi mi? Burada da hoca Oğuzu istememiş bu yüzden paylaşımları dönmedi mi? Şimdi noldu adamları linç ediyorsun
Ne istediğini ne yapmak istediğini ne yapmaya çalıştığını bilmiyor dostum 2 senedir anlatıyorum ama kıytırık ligin şampiyonluğu gözleri kör etti

Yanında da terimin necatisiyle selçuğu gibi 1-2 adam var bi halttan anladıkları yok

İrfan saraloğlu geçen açıklama yapıp ülkemizde altyapı oyuncularına şans verilmemesini eleştiriyodu 2 senede 1 tane süre verdikleri genç yok

Gerçeklikten kopmuşlar

Mertens gibi bir adam bile bugün yapılan değişikliklere laf ediyorsa, Zaha ve Ziyech bilerek hedef yapılıyorsa arka planda bizim bilmediğimiz diyaloglar dönmüş/dönüyor demektir.
Bütün oyuncular bitkisel hayata girmiş gibi isteksiz ve yorgun görünüyor. Bu normal bir vücut dili değil. Bu açıklamalar ile bu iş burdan zor döner.
Muhtemelen elemeleri geçemeyip ordan yeni hoca ile sezona gireririz. Bu sefer de FB 102 puanla şampiyon olur artık.

Marcao'nun durumu nedir bilen var mı? Tek haneli bir rakama geri alabiliyorsak alalım. Davinson-Marcao-Oyun kurabilen 6 numara ile baskı yediğimizde mala bağlamayız bu şekilde.

Geçen sene fener maçımdan önce erden Timur açıklama yapmıştı ve berbat oynamıştık özellikle icardi.O zaman demiştim erden ile ilişkili bu sahadaki kayboluş diye.Bu sene erden yok icardi toreira zara ziyech nasıl yönetilecek Muslera yetecek mi bakacağız

Hocanın kafa gitmiş yönetim ile beraber güle güle hocam. Bal ligi hocası böyle açıklamalar yapmaz ya Tudor köy takimina elenmisti adam bi oyuncuya bile b.k atmadi bütün suçlu benim demişti. Yaptığı açıklamalar tutarsız birbiriyle çelişiyor.

Gecen sezon molde macinda da ofsaytten gol yemistik az bir farkla

O gol ofsayt olmasa cl’ye de kalamıyorduk

Hocanın cok kotu final karnesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt