Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardiyide gönderin abi net diyorum geldi geleli taraftar bunun gönlünü edecek diye uğraşıyor yazık günah batsuayi düzenli oynasın daha çok katkı verir Şuan bize

Ben sana bişey diyim mi ani erden Timur’u yiyen Okan buruk bence yönetim falan değil

dursun ile okan işte
bunu diyorum zaten hep
ismini bile anmıyor
anca muhabirler sorduğunda
üstü kapalı yorum yapıyor!

bu zaha ziyech olayı derin bir olay
sinsi sinsi ETye giydiriyor aslında!

Bunun müritleride böyle sinsi sinsi Erden Timuru eleştiriyor!

etimle kemiğimle hepsinden nefret ediyorum!

Kadro mühendisliğine bak

Yedek kalecin günay hazırlık maçında bile forma vermedin adama gittin batuhanı oynattın
Sağbekin sağbek olmayan kaan
Sağbek yedeğin yok
Stoperin 1 yıldır formsuz ve giderek ağırlaşıyor
Onun yerine koyabileceğin genç stoperini çerez parasına apar topar gönderdin
As solbekin köhn diye solbekle alakası olmayan biri
Yedek solbekin yok
Dubua planlamanda yok ama kadronda
Sergio planlamanda yok ama kadronda
Efe eyüp gibi gençlere hem süre vermiyosun hem pişmeleri için göndermiyosın
As 8numaran yok
Rotasyondaki 8inin tempoyla alakası yok
Sağ kanadın statik ziyech
Sol kanadın statik zaha
Rotasyon kanadın top kaptırma ve geçiş yedirme makinesi kerem
Rotasyon kanadın bal yapmayan arı yunus
10 numaran kaliteli ama yaşı ileri mertens
İkamesi ise yok
Forvette iki oyuncuda çift fw oynamayı ya bilmiyo ya sevmiyo sen gidip bu ikiliyi çift fw planlıyosun
Takım deli gibi geçiş yiyo gidip 20milyonu sert olmayan osya yatırıp riskin kralını alıyosun

Şaka gibi

Bjk her dakika Instagram paylaşımı yaparken 2 gündür Galatasaray hiçbir paylaşım yapmıyor site admini bile küstü galiba

dursun ile okan işte
bunu diyorum zaten hep
ismini bile anmıyor
anca muhabirler sorduğunda
üstü kapalı yorum yapıyor!

bu zaha ziyech olayı derin bir olay
sinsi sinsi ETye giydiriyor aslında!

Bunun müritleride böyle sinsi sinsi Erden Timuru eleştiriyor!

etimle kemiğimle hepsinden nefret ediyorum!
Ben Okan hocayı bu güne kadar savundum ama bu gün anladım bunu erden Timur’un kastettiği tamda Okan buruktu arkasından iş çeviren

Yonetim transfer edebiliyo muyuz? Mevcut yonetim bi dahaki secime kadar kulubun icine sicacaktir.Basladilar bile daha 2 ayda rezilliklere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aktif olan devam eden transfer gorusmeleri askiya alinmalidir

Su anda en buyuk transfer yonetim ve okan burugun el ele yollanmasidir.

Gelecek oyunculari yeni hoca karar vermelidir

Adama konuşsaydın dedik konuşmadı gitmeseydi dedik demekki erden Timur’un arkasından iş çeviren Okan buruktu herif zorunlu çekildi kenarıya

Torreira insan üstü oynamayınca zaten zayıf kurgulanmış orta sahamızın nasıl sıkıntı yaşadığını ve hele Torreira'ya yardımcı olabilecek tek isim olan Berkan da çıkınca nasıl helva gibi dağıldığını yaşayarak gördük...

Ne yapın edin Sara'yı Mertens'in yerine almışız gibi düşünüp ucuz mucuz ama orta sahaya çift yönlü dinamizm, tempo, alan parselleme, ikili mücadele, top kapma gibi nitelikler kazandıracak bir orta saha daha alın. Breivik gibi fazla isimsiz biri de olabilir. Yeter ki oraya koyun birini... Miçö gibi olmasın ama...

Acili şekilde Fatih terim gelmeli Fatih terim gelsin ki kurnaz adam o bu yönetimi yer gönderir bi şekilde

Oyuncularimiz zirveyi yaptigi an, ve düsüse gececekleri belli oluyorsa zamaninda ve degerini kaybetmeden adam gibi sartlara yollamayi ögrenmeliyiz.

Bence bu Apo, Ziyech ve Zaha icin gecerli. Ücünüde bu dönem yollamak baya iyi olurdu. Yerlerine iyi planlama olsa, diri, istekli ve daha genc ve düsük maasli adamlar alinabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt