Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kadar karamsar değilim. Her bölgenin, her ülkenin, her şehrin iyisi kötüsü vardır. Biraz bakış açısı tabi. İyilik kötülük ölçütünün ne olduğu da önemli.
Tamam işte her bölgemizde sorun olduğu ve kodumuzun bozuk olduğuna katılıyorsun.
Net olarak eğitimle paralel bir ilişkisi var bu durumun.

İnsanımızın ezici çoğu köylü kurnazı, sinsi. Başka bir ezici çoğunluğu da inanılmaz cahil kalmış durumdalar bu saydıklarımın bir arada olanlara da biraz da serserilik ekleyince al sana kötülüğün resmi. Olayı dengede tutan da bana göre kadınlar, kadınlardaki eğitim seviyesi artırılır ve cehaletleri azaltılırsa erkeklere anne dokunuşu ile sorunu kökünden çözeceğini düşünüyorum.
İnsanların içinde iyilik elbette var belki de sandığımızdan fazla kişide bu vardır ama göstermediğin iyilik boş kümedir maalesef.

Kadınların eğitilmesinde destekçi olmak bütün bu bozuk kodu çözecek yegane şey.

böyle bir ülkede böyle istikrarsız bir kulüpte hangi sistemi kuracaksın, gerçekçi olmak lazım. onun için uzun süreli yönetimler veya sahipli kulüp olman gerek

Bunu bilerek söylüyorum zaten. Sadece futbol değil her alanda böyle. Bu yüzden bu ülkeden hiçbir bok olmaz.

Barış harici bir tane düzgün kanat oyuncumuz yok. Zaha, ziyech, kerem, yunus gitmeliydi ama tuttuk. Bir tek teteden çıktık. Hata yaptık bu konuda. Umarım 4:ünden en az biri beklentileri karşılar.

Barış harici bir tane düzgün kanat oyuncumuz yok. Zaha, ziyech, kerem, yunus gitmeliydi ama tuttuk. Bir tek teteden çıktık. Hata yaptık bu konuda. Umarım 4:ünden en az biri beklentileri karşılar.
Boşta beleş her adama gidersen limitsizliği aşmanın yolunu bu görürsen sonuçlarıda bugünkü gibi oluyor sisteme uygun almayıp kafana estiği gibi transfer yapıyorsan hocada yönetimde X,Y,Z kim olursa olsun hatalı oluyor.

22/23 - Kerem/Icardi şampiyon yapıyor.
23/24- Barış/Mertens şampiyon yapıyor.

Geçen sene şampiyon olunmasaydı kendimi dahil etmiyorum hiçbir zaman bir futbolcuya küfür etmedim eleştirdim belki sevmedim ama ne küfürler edeceklerdi.

Barış ve Kerem için bile neler yazılıp çizildi Kaan gelirken ne gerek var dendi Abdülkerim'e Anadolu topçusu dendi son 2 şampiyonlukta hepsininde payı büyük oldu.

Bonuslarla beraber 9m€
1722725615060.gif

kazımcanın futbolculuğunu tartışıyordum
sizlerle

bu köhn en azındsn bir anadolu kulubunde solaçık oynayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt