Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.317
- 58.482
- 3.383
yalnız skılıçsoy ne boktan bi topçu ya
bu salak için ortalığı ayağa kaldırdı eşşekler
bu salak için ortalığı ayağa kaldırdı eşşekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açikcasi scoutların çok berbat oldugunu dusunmemekle beraber ugandanin bir yerindeki bir cehveri gorecek ve arastiracak kadar iyide oldugunu sanmıyorum. 30 milyon butce ile rezil olmalarıni 2 aydır yaziyoruz zaten o yonetimin ve dursunun net beceriksizligi. Ama mesela hocanin da var yeni alınan adam mesela 2 linin dinamik yirtici ve teknik 8 i olamaz izlemedim adami ama o heriften bir top kapma ve geriye donusde gecis durdurma sihiri olmayacagı ortada degil yani ama 20 kusur parayla alındı. Hem deli gibi bir oyun istiyor degismiyor hemde ustune adam aldırıp duruyor yanlıs yanlıs. 3 sene oldu
Sen asıl kaosu saranın olayini anladiktan sonra gör rtasSara nereye geldim lan diyo mudur acaba
o zaman lan ben nereye geldim nasıl yapcam ben hem ofansi hemde defansı diye anladıgı gibi küfredecektir geldigi guneKötüye kötü dedim zaten Kopenhag dep, Manchester iç saha hatta Prag maçlarında beksiz olsak bile kötüydük çok pozisyon verdik ilk maçtan elenebilirdik.
Ama Kopenhag iç sahadaki pozisyonlarda vuruş olmadığı için xG'ye yansımıyor tekrardan 35 dakikalık ilk golü yiyene kadar ki süreci izlemenizi tavsiye ediyorum belli ki unutmuşsunuz.
2-0'da bitse 5-0'da bitse 0-2 yenmiş olsak bile fikrim budur. Beşiktaş'ın ilk 11'ine en fazla 2 transfer ihtiyacı var bizimse daha fazla oyuncu girip çıkacak ya da transfer edilecek.maç 2-0 bitse belki bir nebze diğerlerini de eklerim ama 5-0 bitti
ayrıca bizim 1 oyuncu beklediğimiz yerde bjk 3ü savunma olmak üzere 5 transfer bekliyor
oyuncu gecikti ile açıklanmaz bugün
ya da zaha yanlıştı ziyech yanlıştı bugünün izahı olmaz
xG o kadar da güvenilir bir istatistik değil. Karşı karşıya adam şut atmak yerine yanındakine pas deneyip kaptırsa veya kaleciye çalım deneyip kaptırsa xG geçmiyor istatistiğe veya xG kriterleri zaman zaman şut atsan da pozisyonun netliğini tam yansıtmıyor. Yani o maçların bazılarında gayet net pozisyonları değerlendirsek oyunun ivmesi bize dönebilirdi. Ha belli dakikadan sonra düştüğümüz ve düzeltmemiz gereken şeyler olduğu doğru. Onları konuşuyoruz zaten ayrıca.
Dursun ve tuchelOkan hoca giderse sağlam bi hoca allegri yada tuchel , sağlam birde sportif direktör gelmeli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey gittiginden beri kume dusen karagumruk bile kac tane gecis yakaladı gecen sene ligten ornek vereceksek.Aynısı bizim için de geçerli. Mesela deplasmandaki Man Utd. maçında Fernandes 2'ye 1'de içeri çevirmese ya da düzgün pas atsa Boey o pozisyonu engelleyemeyecek ve %100 gol olacak o pozisyon. Kopenhag maçında da 2 tane zayıf pozisyon dışında şutla bitmeyen pozisyonumuz yoktu. Kaldı ki konu bu değil zaten. Her ciddi maçta milyon tane geçiş hücumu yediğimiz gerçeğini anlatamıyoruz.
Kerem yerıne ziyak cıksa
kupayı aldıydık
Hatay maçında Okan Buruk:Gürme Gsliler bilir ki:
Uçak piste touchdown yaptığı an uçak sallanır oyuncumuz sakatlanir
Veya
İlk idmanda fiziksel seviyesi bir hayli düşük olduğu ortaya cikar
Veya
Oyuncunun geçen sezon 10.000plus maça çıktığı için ufak bir rahatsızlığı ortaya cikar
Vs vs vs
Hiçbir şey olmaz 2007'den beri bu ülkede yabancı hoca şampiyon olamamış.Okan hoca giderse sağlam bi hoca allegri yada tuchel , sağlam birde sportif direktör gelmeli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynısı bizim için de geçerli. Mesela deplasmandaki Man Utd. maçında Fernandes 2'ye 1'de içeri çevirmese ya da düzgün pas atsa Boey o pozisyonu engelleyemeyecek ve %100 gol olacak o pozisyon. Kopenhag maçında da 2 tane zayıf pozisyon dışında şutla bitmeyen pozisyonumuz yoktu. Kaldı ki konu bu değil zaten. Her ciddi maçta milyon tane geçiş hücumu yediğimiz gerçeğini anlatamıyoruz.