Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu diziliş değil zihniyet.

Burada aylardır kolay geçiş yiyoruz diye bağırıyorum, Galatasaray önde oynarmış da faso fiso, istisnasız her maçta bu kadar geçiş yemek diye taktik mi olur.

Biz kontraya çıksak beşiktaştan 3 kişi var hep, onlar çıkınca tek kişi bırakıyoruz.

Dribbling yapabilen herkes zaten deliyor. Öne Torreira çıksın, stoperler bassın kem küm

Neymiş önde presmiş, burada önde pres diye kafa açanlar bunun bir halt olmadığını eninde sonunda görecek. Bu kafayla biz daha çok fark yeriz, maç kaybetmek tek mesele değil.

Resim
Resim
Resim

puma bu ne

bize özel teknoloji mi
diğerleri pamuklu bizimki market poşeti

Bir Scout'un cevabı (Sara-Lucas yeterli mi defans açıdan sorusuna)

Tr’de Torreira-Sara fazla bile gelir.
SARA koşan, basan, pres yapan, top kapan, komple bir merkez oyuncusu.
Avrupa’da da Kaan önünde çift 8 şeklinde oynarlar muhtemelen.
Kaan-Sara-Demirbay
Kaan-Sara-Mertens
Kaan-Torreira-Sara da olabilir tabiki.
Sara 6/8/10 oynar.
Okan hoca mı oynatacak bu 3lüyü? Kaan sağ bek, Sara sol açık, Torreira yanında Berkan, stoperde Demirbay oynatmasın da ilk eleme maçında.

Acilen sistem değişikliği. Başlarim presine şeyine zaten bu press falan değil. Deli dana gibi koşarak basmak press falan değildir. Alanları kapatalım geçelim set oyununa. Bloklar arası 50m boşluk var ben hayatımda dünkü gibi bir maç görmedim. Ziyech e top geliyor 4-5 kisi ceza sahasında, en yakın adam ceza sahası yayı önünde. Sağ bek kamerada bile gözükmüyordu ziyech topu aldığında. Şimdi bu adam napsin mal mi habire çalım deniyor

bi takım bu kadar top kaybetmez, kazandığı topun kıymetini bilir rakibe pas atmaz aklımı çıldıracağım.

Sara gibi iyi bir oyuncu aldık gereksiz mevkilerde oynatıp cocuğun ayarınıda bozucaz

Aynen. Adamı geçen sene farklı pozisyonlarda denediler. En yüksek puan aldığı maçlarda genelde 10 numara da oynadı. Asıl yeri orası. Bu adamı 8 numaraya koy verim alamayız. Kaybolur gider. Ama hoca bunu görecek kadar donanımlı mı cidden dün geceden sonra ondan bile şüphe ediyorum artık. Dün başka bir şeydi. Taraftarın tüm ayarlarıyla oynandı, düşünceler değişti.

Topu alıp süren herkes yardır yardır bizim orta sahayı delip geçiyor. Anladığım kadarıyla sara da buna çözüm değil. Anadolu takımlarına bile fark yaratamayan gedson her maç yıldız oluyor ne olacak böyle

Son düzenleme:
Yönetim ve hoca o kadar gerçeklikten kopuk ki, nereye kim lazım, bu futbolcu grubu ile nasıl bir taktik anlayış lazım hepsinden bir haberler. Dandik lig takımlarına karşı alınan aldatıcı galibiyetler bizi o kadar yanılttı ki geçen seneden beri feryâd figan etmemize rağmen yine bildiklerini okudular ve hezimetler 10 kişi fb maçından başladı, hazırlık maçlarında devam etti, bjk gibi ortalama bir takıma karşı defolar bir bir ortaya çıktı, asıl cümbüş ş.ligi elemesinde. Bu kafayla ordada bir beşlik olup Okan hocayı yollarız
Aynen Bayern e karşı en az gol pozisyonu üreten bizdik .

Maç boyu kanat oyuncularımızın herhangi biri rakip bekle bire bir kaldı mı, yok.

Beşiktaş herhalde 20 kere kalmıştır, Rashica sürekli Köhnle teke tek, geçse karşı karşıya. Immobile solda kaç tane top aldı, geçse karşı karşıya.

Tüm kontraları defansın bire birlerine bırakmak neyin kafasıdır, akıl var mantık var, inanılmaz cidden.

Aynen. Adamı geçen sene farklı pozisyonlarda denediler. En yüksek puan aldığı maçlarda genelde 10 numara da oynadı. Asıl yeri orası. Bu adamı 8 numaraya koy verim alamayız. Kaybolur gider. Ama hoca bunu görecek kadar donanımlı mı cidden dün geceden sonra ondan bile şüphe ediyorum artık. Dün başka bir şeydi. Taraftarın tüm ayarlarıyla oynandı, düşünceler değişti.
Sizler kadar donanım sahibidir umarım

Evet hoca donanimli degil ama klavyeden baska yerde tdlilik yapmamis kisiler donanimli

Topu alıp sürün herkes yardır yardır bizim orta sahayı delip geçiyor. Anladığım kadarıyla sara da buna çözüm değil. Anadolu takımlarına bile fark yaratamayan gedson her maç yıldız oluyor ne olacak böyle
Gedson iti resmen pasif skill almış bizim maçlarda aktif oluyor şerefsizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt