Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha ziyech ve kerem gidiyorlar diyelim, teteyide kullanamadin yolladin Kanatta kim oynayacak kaan ayhanmi?😂😂
Böyle bi planlama sacma aciklama vs olamaz yaw valla

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da limit açılınca transferlerin artacağını düşünüyorum dünkü maçın bazı sonuçları olacak."

Kerem gitsin. Artık olmaz, sezon içinde ilk hatada ıslıklanır sonra hiç çekilmez.

Zaha gitsin, Köhn gitsin, Ziyech gitsin. Olmuyor işte zorlamaya gerek yok.

İki tane bek + bir tane sol ayaklı sol açık.

4 kişi kanat rotasyonu için ideal, fazlası kaos çıkarıyor işte, özellikle hepsi yıldız olmuş olanlarından ise.

bu arada jelert ve sarada +2 denen maddeler kapta yok

bu iddialar doğru değil mi yoksa yine kapa herşey bildirilmiyor mu

Kerem gidecek zaha arabistan tekliflerini begenmeyecek ama hocaylada oynamayacak yedek duracak bizde kanatsız kalacaz olacak senaryo bu.

Zaha ziyech ve kerem gidiyorlar diyelim, teteyide kullanamadin yolladin Kanatta kim oynayacak kaan ayhanmi?😂😂
4-2-3-1’i kanatsız oynayacaz bu sefer de. Ne kadar forvet varsa atacağız bir formasyonu ne kadar farklı varyasyonlarda oynanabiliyorsa hepsini deneyeceğiz. Vardır hocamın bi bildiiiii.

Kerem gitsin. Artık olmaz, sezon içinde ilk hatada ıslıklanır sonra hiç çekilmez.

Zaha gitsin, Köhn gitsin, Ziyech gitsin. Olmuyor işte zorlamaya gerek yok.

İki tane bek + bir tane sol ayaklı sol açık.

4 kişi kanat rotasyonu için ideal, fazlası kaos çıkarıyor işte, özellikle hepsi yıldız olmuş olanlarından ise.
Aynen öyle Zaha Kerem ziyech Köhn yolcu olmalı sol bek tempolu bir 6-8 karışımı birde gerçekten güçlü atlet bir kanat oyuncusu daha

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da ki sessizliğin ısrarla arkasına düştüm bazı bilgilerede ulaştım."

Sara tutarsa yönetim transferi

Tutmazsa hoca’nin transferi

Art niyet bunu gerektirir

Kanat alacaklar hocam barış banko zaten bir sağ kanat bulacaklar bizim için en hayırlısı bu olur geldiğimiz kaosun nedeni 4 kanat oyuncusununda üst seviye oluşu pozisyon paylaşımı yapılamadı birini oynatsan diğeri tribe giriyor taraftar bile kavgaya tutuşuyor Zaha Kerem ziyech barış kanatlarını oynatmak için 2 tane sağlam kanat olucak biri barış yedekleride yunus falan olacak artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt