Ali YILDIZ
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 4.460
- 2.798
- 648
İşte bu şekilde oyuncu almaya çalışıyorlar 9 taksit 10 taksit falan kim kabul ederse o geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mağlup olmak gram umrunda değil 5-0 yenilmek ve Okan hocanın açıklamaları biraz moral bozdu yoksa koyayım Beştaşa car car ötsünler sezon sonu gene şampiyon biz olacağızİşte şimdi mağlubiyeti unuttum.
Maliyeti uygun olur diye dedim yav oraya mutlaka biri lazım ya GuendouZi de olabilirBir süre artık Kuzey'den oyuncu almayalım bence.![]()
beş*ktaşlıyı paylaşma be kardeşimGökhan Dinç: "Galatasaray'da limit açılınca transferlerin artacağını düşünüyorum dünkü maçın bazı sonuçları olacak."
4-2-3-1’i kanatsız oynayacaz bu sefer de. Ne kadar forvet varsa atacağız bir formasyonu ne kadar farklı varyasyonlarda oynanabiliyorsa hepsini deneyeceğiz. Vardır hocamın bi bildiiiii.Zaha ziyech ve kerem gidiyorlar diyelim, teteyide kullanamadin yolladin Kanatta kim oynayacak kaan ayhanmi?
Böyle bi planlama sacma aciklama vs olamaz yaw valla
Aynen öyle Zaha Kerem ziyech Köhn yolcu olmalı sol bek tempolu bir 6-8 karışımı birde gerçekten güçlü atlet bir kanat oyuncusu dahaKerem gitsin. Artık olmaz, sezon içinde ilk hatada ıslıklanır sonra hiç çekilmez.
Zaha gitsin, Köhn gitsin, Ziyech gitsin. Olmuyor işte zorlamaya gerek yok.
İki tane bek + bir tane sol ayaklı sol açık.
4 kişi kanat rotasyonu için ideal, fazlası kaos çıkarıyor işte, özellikle hepsi yıldız olmuş olanlarından ise.
1.5 milyon takipcili hesap
tier yüksektir herhal
Kanat alacaklar hocam barış banko zaten bir sağ kanat bulacaklar bizim için en hayırlısı bu olur geldiğimiz kaosun nedeni 4 kanat oyuncusununda üst seviye oluşu pozisyon paylaşımı yapılamadı birini oynatsan diğeri tribe giriyor taraftar bile kavgaya tutuşuyor Zaha Kerem ziyech barış kanatlarını oynatmak için 2 tane sağlam kanat olucak biri barış yedekleride yunus falan olacak artıkZaha ziyech ve kerem gidiyorlar diyelim, teteyide kullanamadin yolladin Kanatta kim oynayacak kaan ayhanmi?
Böyle bi planlama sacma aciklama vs olamaz yaw valla
Burcu hanımın konusuna bakSarhoş olamıyorum acil çözüm bul bana @Feramuz Kayalar