Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
90lar ve 2000ler başı futbol ortamını net özlüyorum1 aydr çift idman yapıyorda ne oluyor? Yürüyecek halleri yktu, birazda böyle deneyelim demiş hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90lar ve 2000ler başı futbol ortamını net özlüyorum1 aydr çift idman yapıyorda ne oluyor? Yürüyecek halleri yktu, birazda böyle deneyelim demiş hoca.
Yav birak su house u dur surdasonra da ruyadan uyanıyoruz herhalde
Neyse ben House izlemeye gidiyorum
Ben rüyamda bile bunları görmüyorumZaha + Kerem 30 m euro sattık.
Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.
Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.
Hayırlı olsun.
1.brezilyalı kim. Onu alaydık
90lar ve 2000ler başı futbol ortamını net özlüyorum
Köhn'e 9m bonservis de az değil şimdi patron..Ben rüyamda bile bunları görmüyorum
Cok iyi seni aş ye alalim bumut, fantazin sinirsizZaha + Kerem 30 m euro sattık.
Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.
Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.
Hayırlı olsun.
Lisede defterinin arkasına hiç kadro yapmadın mıNe anlatıyorsunuz siz ya
FM mi oynuyoruz

1.brezilyalı kim. Onu alaydık
Sergen hesabı ele geçirmiş.Zaha + Kerem 30 m euro sattık.
Hayırlı olsun.
Ne frikikçiydi be
Ne frikikçiydi be