Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha + Kerem 30 m euro sattık.

Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.

Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.

Hayırlı olsun.
Ben rüyamda bile bunları görmüyorum

1.brezilyalı kim. Onu alaydık
1000068551.webp

İnşallah Jelert ve Sara çok iyi bir performans verir ve ödenen paraların karşılığını alırız ama,

Hâla orta sahaya direnç katacak bir orta saha almadık
Sol bek de hiç güven vermiyor, bu sezon onunla zor geçer.

Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.

Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.

Hayırlı olsun.
Cok iyi seni aş ye alalim bumut, fantazin sinirsiz

Simdi biz bu sarayi 18 e 3 taksitte aldik ya.

Bu senenin odemesi 6 m. Oluyor.

Bu bahsedilen Limitten sadece 6 mi dusuyor yoksa direkt 18 mi dusuyor ?

bi tane kallavi sol bek lazım bize yuto tarzı gözünü kapatıp güvenebileceğin. jelert-nelsson-davinson iyi duruyo ama sol bek o kadar boş ki can keleş karagümrük'ten beşiktaş'a zıpladığı gibi ordan da bi avrupa yapabilir bizim solbekler sayesinde. apo stoper için bile yavaş bi adam olmasa hakan balta v2 güzel olurdu ama boksör kral belini döndürene kadar immobile 2. kez ergenliğe girmiş dün.

Hayırlı olsun.
Sergen hesabı ele geçirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt