Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 uzerinden kac verirsin bu dransfere
10 uzerinden kac verirsin bu dransfere
Maaşı 2-2.250 bekliyordum. Bonservis normal ama bizim o paraları vermemiz normal değil.10 uzerinden kac verirsin bu dransfere
10 uzerinden kac verirsin bu dransfereMaaşı 2-2.250 bekliyordum. Bonservis normal ama bizim o paraları vermemiz normal değil.
Riskli görüyorum bu sebeple
Eee cicoz Jelert, mükemmel fizikli Sara'yla hemen hemen aynı boydaymış.İkisinde de tam futbolcu tipi var.
![]()
Full liste alalimİlkay fb işi ciddi acun ekibi ilkay a baskı yapıyor eski oyuncular , ünlüler hep birlikte İlkay'i getirmeye çalışıyorlar.
Davinson'u satıp solbek ve 10 numara mı alacakmışız. E stoperi napacaz o zaman?Kaya Temel: Galatasaray’da Davinson Sanchez’in satışı gerçekleşebilir. Köhn'ün yetersiz performansından dolayı sol bek ve fırsat transferi olarak 10 numara düşünülüyor.
Eee cicoz Jelert, mükemmel fizikli Sara'yla hemen hemen aynı boydaymış.
Henüz kimse almadığına göre belli olmazkanat transferi planlanıyor demiş haluklar.
chiesa ismi doğru mu yaw
ağır bi sakatlık geçirmişti, geçen sezon toparladı iyice darbeye bağlı kaçırdığı maçlar var ama
Olur mu abi Jelert 1.10 falandı izlediğimiz videolarda. Mümkün değil bu boyda olması. Sahtesini göndermişler bize.Hocam Jelert, Boey'le de aynı boyda. Boey, Barış'la birlikte formamızı giymiş en iyi fizikli topçulardan biriydi.