Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.444
- 20.811
- 2.233
Yunus Akgün hiç sol açık oynadı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech değişik adam. Bencede kalmalı ama zaha ile aşırı yakinlar. Ona yapılan her harekete kesinlikle tepki verir. Bakalım süreci nasıl atlatacağız.Ziyech mutlaka takımda kalmalı ki kalacaktır zaten.
Dua edelim aurier yok. Asıl o direk tribe bağlardı zaha olayindan sonraZiyech değişik adam. Bencede kalmalı ama zaha ile aşırı yakinlar. Ona yapılan her harekete kesinlikle tepki verir. Bakalım süreci nasıl atlatacağız.
Aynen 3'lu takiliyorlardi. Umarım süreci iyi atlatırızDua edelim aurier yok. Asıl o direk tribe bağlardı zaha olayindan sonra
N'oluyoruz arkadasForuma hoşgeldin. Meme severler grubuna kayıt yaptırmayı ihmal etme renktas
Rennes kulübüne teşekkür ettik.Doue yi imza asamasina kadar getirdik, neden bitiremedik aklima geldi yine hala hayret ediyom ne oldu orda biri aciklama yapsin cok merak ediyom valla
Ağzına sağlık vallahi.birde şu isteksiz halı yokmu beni benden alıyor.Sanki zorla getirilmis gibi.Sezonda 3-4 tane maç oynayacak adama tahammülüm yok, Ziyech gitsin. Bir de ısrarla kanat oynamak istiyor o fiziğiyle.
ben transfer konuşmak istiyorum arkadaşAz sonra kura cekimi icin biraz mola verecegiz ve diger konuya bekliyoruz sizleri.
4-2-3-1'den vazgeçmeyen bir hocamız var bakalım ne olacak?Sara cok kosan ve dribbling yapan oyunculari takip edebilen bir oyuncu degilse orta sahadaki bazi sorunlarimiz yine devam eder. Oyun gorusu ve ofansif yonu ile faydali olacaktir ama aradigimiz profil degil gibi. Ligin son maclarinda sag kanatta oynamis.
Defol.ben transfer konuşmak istiyorum arkadaş
laflarına dikkat et ben söyleyim deDefol.
Gel soyle.laflarına dikkat et ben söyleyim de
İş sapladılar okan yada dursuna sinirlenecek vaktim kalmadıSakin gördüm seni.
Gabrielin pozitif fotoları pamuk gibi yapmış belli ki