Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım defansif olarak maç başı 0,5 ortalama ile oynar. bir şekilde gol atacağımızı düşünürsek bu kadroyla şampiyon olmak işten bile değil.
Bir şekilde gol öyle atılmıyor işte

Seri lemina nzonzi feg babel falcao ile bir şekil golün kralını atardın ama rakip kaleye gidemiyoduk

İleri üçlünün tamamının yüksek skor yapması şart 433de barış ve kostic skorer adamlar değil

Evren Göz: "Davinson Sanchez için Napoli'nin adı geçiyor. Çok ciddi bir teklif gelirse Galatasaray'ın transfer politikası tamamen değişir.

Ya Sanchez'i satıp hem başka bölgelere takviye yaparsın hem de stoperi güçlendirirsin; ya da Sanchez'e gelebilecek rekor teklifi reddedip Galatasaray'ın birçok bölgede eksik kalmasına sebep olursun. Zaman gösterecek..." (@playspor)

Algıya bak
Davinsonu satip stoperi guclendiricez bide ha sabah aksam kufur etsek yetmez bunlara

Boey farklı bir adamdı, 30 pluslar bilir Arda Turan ne zaman sahaya çıksa karşısındaki beki tokatlayacağını bilirdik bizdeyken.

Boey de karşısına hangi kanat çıkarsa çıksın savunacağını biliyorduk.

Onun takımdan çıkması transferle çözebileceğimiz bir olay değildi ve bunu hala anlamadık.

Doue ve Jelert gibi daha yeni çıkmış adamlara 8+2 , 9+2 fiyatlar çekiliyor - beğendiğiniz profillere 13-15 başlangıçla görüşüyorlar...

benzer profilde (performans hariç) 8e satmayan diye sövüyrosunuz.

sonra GS satmayı bilmiyor - 10 ya da üstünde inat etmek doğru karar. hata şaşırtıyor beni (haberi doğru sayarsak - bana sorsan 6 verene verirler derdim bu yönetime)

bunemk.gif

Evren Göz: "Davinson Sanchez için Napoli'nin adı geçiyor. Çok ciddi bir teklif gelirse Galatasaray'ın transfer politikası tamamen değişir.

Ya Sanchez'i satıp hem başka bölgelere takviye yaparsın hem de stoperi güçlendirirsin; ya da Sanchez'e gelebilecek rekor teklifi reddedip Galatasaray'ın birçok bölgede eksik kalmasına sebep olursun. Zaman gösterecek..." (@playspor)

Algıya bak
Ligin en iyi stoperini satıp nasıl stoper bölgesini guclendirecekmisiz. Van djik falan gelecek herhalde Evren'e göre.

köhn bu saatten sonra en ufak hatasinda yuhalanacaktir

8 dogruysa el sikisilmali

Anton Stach gibi bi azman lazım bizim ortaya. Tor’la beraber alttan üstten çalışırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt