Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
premirshipte ben bile oynarim az biraz antrenmanla

ellerinde net 15 milyon var birine bunu kitleyecekler gibi

aynisini cagnede yaptilar zamaninda

Bu Gabriel Sara biraz Ozan Tufan’ı andırıyor oyun stili olarak.

Naci hangi futbolcuda yanıldın. Beğenmeyip seni şaşırtan oyuncu kim

Ben urfaulojiyi istememiştim yakan yok. Gerçi forlan gelmedi diye kıl kapmistim
Herifi tanımıyorum ihtiyar ama agustos da 20 kusur milyon bu adama hayatta vermem.
Ama genel olarak soruya gelirsek;
Yakın zamanda apo için 3 milyon cok demistim o yanılttı

gaza nerden gelindi yav - bitti haberi falan nerden kaynaklı bu galyan ?
Net bitti haberi yok ama bir kaç gündür bu bitmeye yakın haberleri varken şimdi de bir anda Sara haberleri tekrar ortaya atıldı. Ben oyuncuyu hiç izlemedim o yüzden bir şey diyemem ama Wendel için söylenen o bonservis bedellerine çıkılırsa bitme ihtimali yüksek olur sanki. Çıkılmalı mı? Ben sadece Sara için değil Mc Tomminay için bile çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece videolarına baktım Wendel'e benziyor sanki.

Ne zaman suraya girip haber okusam icim karariyor

Sara olmaz ofansif
Amrabat olmaz defansif driplingi yok
Kalvin Philips muzmin sakat
Rios Bir maclik adam savunmasi yok
Wendel savunmasi yok

Eee ne istiyorsunuz camavinga mi cekelim

Kaliteli oyuncu alinsin yeter Bir zahmet okan hocaniza soyleyinde zorluk seviyesi yuksek maclarda kariyer yapicam diye salak sacma baski yaptirmasin Fenerde boyle salak sacma bassa Fred delik desik olur

Net bitti haberi yok ama bir kaç gündür bu bitmeye yakın haberleri varken şimdi de bir anda Sara haberleri tekrar ortaya atıldı. Ben oyuncuyu hiç izlemedim o yüzden bir şey diyemem ama Wendel için söylenen o bonservis bedellerine çıkılırsa bitme ihtimali yüksek olur sanki. Çıkılmalı mı? Ben sadece Sara için değil Mc Tomminay için bile çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece videolarına baktım Wendel'e benziyor sanki.

söylenenlere göre evet - ofansif adam. o açıdan okeyim - torreira'ya gereken desteği verebilir mi bende muamma. ofansif adam istesemde bu konuda eksik kalırsa pahalı Demirbay'a bağlar işler.

ama yani championshipte oynayan bir adamada belli bir limitin üzerinde teklif etmezsin bonservis olarak.

saçmasapan rakamlar görmeyiz umarım.

6034a4b2e28c544b02820839c288a0d9.jpg

bfb9748c4bc59cb4167b2707d32a7592.jpg

NOLUYOR LAN BİLDİRİM GELDİ

Championship küçümsenecek lig değil bu arada zeminler falan halı gibi maçlar full seyirciyle oynanıyor. Bizle şikecileri çıkar bizim ligden kalitelidir her türlü ama oyuncu profili pek içime sinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt