Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.407
- 47.945
- 4.933
9a vermedi miya bu şerefsiz manu fredi 10-15e verdi bunu niye vermiyo sözleşmesi biticek zaten sezon sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9a vermedi miya bu şerefsiz manu fredi 10-15e verdi bunu niye vermiyo sözleşmesi biticek zaten sezon sonu
beni x de stalkliyon mi lanTony ye yeni bir yorum yaptın mı![]()

Fofana bize gelecek gibi duruyor20 milyon euroya Manu Kone icin bastirirsin ya da baktin Fofana hala transfer olamiyor, onu zorlarsin. Biraz para verdigin oyuncuya degmeli.
Bu seferki kaynak kim rtaşİlkay bitmis beyler.
oyuncu kabul etmezseTransfermarkta 1 yil klüb tarafli uzatabilir yaziyor.Yani 1 yil değil aslinda.
İlkayyyyyy kaynaga patladim ahahahahajajh
LueeeeBu seferki kaynak kim rtaş
Yapma hocamİlkay bitmis beyler.
Erden başkan o dönem bütçe olsa 8-10 milyona bile alırdı fred'i. Torreirayı o yaşta 6 milyona almış biri 15-20 milyona 8 numaranın kralını getirirdi bu dönem.ya bu şerefsiz manu fredi 10-15e verdi bunu niye vermiyo sözleşmesi biticek zaten sezon sonu
konuşursam ağır konuşurumManu nun berkani diyorlar nediyorsun
İlkayyyyyy kaynaga patladim ahahahahajajh
bi yaptırımı olmalıTier 500
Oyle birsey olursa seni 1 gunlugune stajer olarak alabiliriz yanimiza.Fofana bize gelecek gibi duruyor
Dün 4.20 de aybuke hanımin postunun orada görunce koptum ulanbeni x de stalkliyon mi lan![]()