- 6 Eylül 2014
- 93.171
- 64.118
- 4.488
Orta sahayı boşaltma presi. Oynatmasin zaten o oyunu. Sonu olacak bu gidişle. Anadolu takımlarına yapsın yeterliİlkay okan hocanin pres futboluna uyum saglayamaz o yuzden buyuk fiyasko olur gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahayı boşaltma presi. Oynatmasin zaten o oyunu. Sonu olacak bu gidişle. Anadolu takımlarına yapsın yeterliİlkay okan hocanin pres futboluna uyum saglayamaz o yuzden buyuk fiyasko olur gelmesin
Çalım için önceden haber yayma olayı zaten var ona itirazım yok. Ben çoktandır ilkay barçadan ayrılırsa ifb alır diyorum dursundan dolayı. Bu adamın beceriksizliğini, iletişim, ikna eksikliğini hafife almayalım. 2 cümleyi biraraya getirene kadar ilkayı kaparlar.Fred Galatasaray'da haberleri çıktığında da Dursun muydu ki suçlu? Bunlar genelde böyle kafaları kurnazlığa çalışıyormuş gibi yapıp hareket ediyorlar yıllardır. Muriqi, mhy, daha eskiden Alper Potuk vs hepsi ayni terane. Önce Gs'de haberi sonra fener araya girdi 2 saatte aldı haberi
Bu sene Anadoluda da patlayabilir bu iş. Şanslı bir takim bir bakmışsın 2-0 öne geçmiş senin evinde. Bitiricilik gününde olan takım boş geçmez bu oyun planiniOrta sahayı boşaltma presi. Oynatamazsin zaten o oyunu. Sonu olacak bu gidişle. Anadolu takımlarına yapsın yeterli
EYVAH derımİlkay ciddi ciddi kuşlara gidiyor galiba.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle saçma oyun görmedim yav ben. Öndeki adamlar koşmaktan topa vuramiyor. Bu oyunada çoğu yatkin değil zatenBu sene Anadoluda da patlayabilir bu iş. Şanslı bir takim bir bakmışsın 2-0 öne geçmiş senin evinde. Bitiricilik gününde olan takım boş geçmez bu oyun planini
Asıl hedef KimmişGoretzka yem.
3 lü koltuktan karyola yapmaya çalışıyoruz doğru.Böyle saçma oyun görmedim yav ben. Öndeki adamlar koşmaktan topa vuramiyor. Bu oyunada çoğu yatkin değil zaten
Press denen şeyi okan hoca icat etmedi rtaş şuna kimseyi adapte edemiyoruzda çok degisik bir şey gibi. Pep in takımında oynayan, kaptanlik yapan biri nasıl press yapamayacak ayrıca yav. Pas açılarını kapattigında yapıyorsun zaten deli danalar gibi oradan oraya koşmak degilki sadece press.İlkay okan hocanin pres futboluna uyum saglayamaz o yuzden buyuk fiyasko olur gelmesin
McManaman?Mctominay yem
Mckennie yem
Bunu şuan dursun bile bilmiyordur.Asıl hedef Kimmiş