Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii bir de böyle bir şey var

McTominay için 25 milyon € bonservis yıllık 5.5 milyon ücret filan konuşuluyor. 4 yıllık sözleşme teklif edilse bu adama maliyeti 45-50 milyon € seviyesine geliyor

Türkiye ye Kovacic Goretzka filan getirmiyorsan böyle bir maliyetin altına girilmez
McTominay kötü oyuncu değil ama bu paraları edecek kadar da iyi değil

Varan olsa duyardık bu yerlilere atlamak manasız istedigimiz heriflerin tominay rabiot vs yabancı basında bizi soyleyerek yazmamaları imkansız onlar yazar hemen ilkayda da gecerli bu

ben bıktım bu yönetimden.

kendilerine ait olmayan başarı grafiğini kalkan etmelerinden de bıktım.

beceremedikleri hiç bir proje / yönetimsel süreçlerinen de bıktım.

utanmasam "sallayın şampiyonluğuda bu adamların saklanacak şeyi kalmasın artık" diyeceğim neredeyse.

5 milyar euroluk takım bile kursalar 1 gram ne güvenim ne saygım kaldı bu saatten sonra. Vurup arkamıza bakmadan gideceğimiz süreci yaşamak yerine çektiğimiz çileye bak.

Bi ara gezi döneminde bilmem kaç gün daha protesto devam edilirse hükumet düşüyor yalanı vardı bizim yönetim de mctominey de şu kadar daha teklif yaparsak oyuncu bizim olur kafasında teklif yapiyo olabilirler.

Hahaha bunların parası yok çok net.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan madem limitimiz yok paramız yok ne demeye İngiltereden Rusya ya gezip McTominay Wendel filan peşinde koşuyorsunuz?

Birine isteniyor 30 milyon £ diğerine isteniyor 25 milyon € ne demeye bu adamların peşinde 1 ay bekliyorsunuz?

Dalga mı geçiyorsunuz bizimle...

1000018882.webp

Press denen şeyi okan hoca icat etmedi rtaş şuna kimseyi adapte edemiyoruzda çok degisik bir şey gibi. Pep in takımında oynayan, kaptanlik yapan biri nasıl press yapamayacak ayrıca yav. Pas açılarını kapattigında yapıyorsun zaten deli danalar gibi oradan oraya koşmak degilki sadece press.
doğru da okan hoca o şekil pres yapıyor mu ki olay o, 7-0 lık başak maçı ve depteki 3-0 lık fb maçında yapmıştık bunu,pas kanallarını kapatmıştık,sonradan değişirse pres şeklimiz bilemem tabi

Ulan madem limitimiz yok paramız yok ne demeye İngiltereden Rusya ya gezip McTominay Wendel filan peşinde koşuyorsunuz?

Birine isteniyor 30 milyon £ diğerine isteniyor 25 milyon € ne demeye bu adamların peşinde 1 ay bekliyorsunuz?

Dalga mı geçiyorsunuz bizimle...
Yalan çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt