Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.556
- 11.410
- 1.838
Sen önce o hediye etmeyeceğin formayı Berkan'a kaptırma da dayıcım sonrasına bakarız.
Yasin Öztekin vol bilmem kaç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de yani, 4 sene önce döktürüyordu adam neden bi daha döktürmesinKalbin Philips neden beğenilmiyor ya?????
Torreira ile birlikte oynamak nasıl bir duygu?Kerem Demirbay varken ortasahaya gerek yok beni ikna etti
bu adamın yerine biri alınırsa yazıklar olsunTorreira ile birlikte oynamak nasıl bir duygu?
Kerem Demirbay:
"Kardeşim benim ya, çok seviyorum onu."
Valla benim yanımda da Torreira oynasa benim girmem gereken topa bile o koşup girse bende onu çok sever kardeşim ilan ederim. Adam 2 yıldır arkadaki boşlukları kapatacağım diye bir tarafı çatladı. Şu adamın çabasına saygı gösterip o bölgeye uygun adam alınmalı artık. Yazıktır, günahtır 2 sezondur adamın yanına koşabilen kaliteli orta saha koyamadık.Torreira ile birlikte oynamak nasıl bir duygu?
Kerem Demirbay:
"Kardeşim benim ya, çok seviyorum onu."
Vidal tarzı adam yokki piyasada ve evet melo vidal gibi adamlar tam uyarBizim orta sahaya şu an tam olarak bir Vidal lazım ne eksik ne fazla ..