Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camara, Suciç gibi potansiyeller bir yerlere transfer oluyor. Fofana zaten en baştan gelmeyeceğini söyledi. Wendel’e Ruslar değerinden fazla istiyor. McTominay zaten EPL’de devam etmek istiyor. Bizi boş yere oyalıyor.

İhtimaller iyice azaldı. Korkutucu bir hal almaya başladı transfer sezona. Geçmiş yıllardaki dejavu’ler loading gibi. Eylül’e girince hiçbir işe yaramayacak bir oyuncu gelecek. Yine orta sahasız kalacağız.

Galatasaray da değil yöneticilik, çaycılık yapamayacak adamlar başa getiriliyor. Bu da bizim kaderimiz.

The sun ingilterenin fotomaçı arkadaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira ile birlikte oynamak nasıl bir duygu?

🎙️ Kerem Demirbay:

"Kardeşim benim ya, çok seviyorum onu."
Valla benim yanımda da Torreira oynasa benim girmem gereken topa bile o koşup girse bende onu çok sever kardeşim ilan ederim. Adam 2 yıldır arkadaki boşlukları kapatacağım diye bir tarafı çatladı. Şu adamın çabasına saygı gösterip o bölgeye uygun adam alınmalı artık. Yazıktır, günahtır 2 sezondur adamın yanına koşabilen kaliteli orta saha koyamadık.

kereminho yabancı 8den önce önünde kaan ayhan var clde kaç dk oynadın yabancı 8 yokken formayı hediye etmiycem diyorsun

Kalvin Philips kolpa haber tahminen işimizi görür mü, ön libero olmasına rağmen görür ama bizim basbaya komple paket bir 8 almamız lazım McKennie gibi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt