Nedim Tokuyucu
İmparator
Prime hüseyin çimşirin bi tık üstü olan topçu geldi miCajuste tam Jelert'in orta saha versiyonu
€14m + €4m gibi bir bonservis ve €2.5-3m maaş verirsek tam bu yönetime yakışan cinsten 1 transfer olur
Prime hüseyin çimşirin bi tık üstü olan topçu geldi miCajuste tam Jelert'in orta saha versiyonu
€14m + €4m gibi bir bonservis ve €2.5-3m maaş verirsek tam bu yönetime yakışan cinsten 1 transfer olur
Kaya Temel: "Galatasaray kısa süre içerisinde genç futbolcu Baran Demiroğlu ile 4 yıllık sözleşme uzatarak oyuncuyu Karagümrük'e 1 yıllık kiralayacak. Genç golcüye Sivasspor da yoğun ilgi gösterdi. Oyuncu tercihini Karagümrük'ten yana kullanmak istedi."
o kimPrime hüseyin çimşirin bi tık üstü olan topçu geldi mi
Cajuste
Rabiot’u diyor sanırım
Debureyne gibi algıladım sankiDEdim BuRalar Uçacak
YeNi bir sayfa açacak dursun başkan
Ezeceğiz herkesi
Gümrüğe günahımı vermem vermeyin o haysiyetsizlereKaya Temel: "Galatasaray kısa süre içerisinde genç futbolcu Baran Demiroğlu ile 4 yıllık sözleşme uzatarak oyuncuyu Karagümrük'e 1 yıllık kiralayacak. Genç golcüye Sivasspor da yoğun ilgi gösterdi. Oyuncu tercihini Karagümrük'ten yana kullanmak istedi."
Bu Recep kafayı yemiş. Benimde tagla oynuyor![]()
Ulan konuya mesaj bile atmadım bu nasıl bildirim kim bu ruh hastası recep yine mi sensin lan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yoluKoyim transfere
Yola çıktık
amacımız Galatasaray
bir kupa daha müzeye gelecek