Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+
Top ayagina geldiginde iste ondeki oyunculari defans arkasina attiracak, 2 oyuncunun arasindan verdigi millimetrik pasla Icardi'yi kaleci ile karsi karsiya birakacak bir oyuncu alinmali. Top rakipteyken de Torreira'nin yanina gidip defansta saglam duracak. Topu da aldiginda ve kaleyi gordugunde 25 metreden topu roket gibi kaleye ucurmayi da bilsin azicik.
+
Cajuste
Amrabat

vs.

bunlar icin Agustos'u beklemedik , para olmasa eyvallah derim ama bu defa durum pozitif anlamda farkli bizim icin.

Agustos ayina girdiysek artik Fofana, Kone, Wendel ya da McTominay gelecekse okey derim. Bana X takimin yedegini getirmeyecekler bu saatten sonra, menajer onerisi futbolcu olamaz kufur yemek istemiyorlarsa.

Hala Sara diyorlar mal bunlar ya . Torreira nın dili götüne kaçıcak yakında deli gibi koşmaktan gidip demirbay dan bile yavaş adamı bulmuşlar .

10 no için alırsınız sesimi çıkarmam ama bu adamın defansif yönü sıfır yahu sıfır

Artik agustos ayindayiz

Bu saatten sonra gelecek olan oyuncu satis listesindedir

Büyük takimlarin satis listesi iyidir ama sacma sapan takimlardan gelecek olan oyunculara hayir diyorum

Transfer yapilmasin daha iyi en azindan zarar etmeyiz

Sara’nın yem olduğu bilgisi geldi bana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu Anadolu kulüpleri bize her sene şerefsizce hareketler yapıyor her sene bunlara oyuncu veriyoruz vermeyin abi vermeyin

De burun ve ilkayşa uğraşıyorlar bence de bruyne gelmez ama İlkay ihtimali var bir hayli sanırım bu ikisinden birini alıcaklar birde orta saha ya adam alıcaklar

Ayrıca de bruyne ve ilkaydan birinin olma ihtimali varsa İlkay isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt