Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norwich te 650 bin euro kazaniyormus

Bakalim komisyonlar ile ne kadar maas verecekler

Bize ndiaye tarzı box to box enerjik pres gücü yüksek adam lazım sara bu profile pek uymuyor daha çok ofansif yönü güçlü 10 no ya yakın ligde sıkıntı olmaz derbiler dışında ama Avrupa'da torreria-sara-mertensle delik deşik oluruz

goretzka, fofana, mctominay diye yola çıkıp, onlara vermeyi düşündüğümüz paranın daha fazlasını 25 yaşında championship'te oynayan bir adama verecekmisiz ahahahahahahahahahaja
vizyonları yetmedi beceriksizlerin. 11 milyona jelert'i 15 milyona gabriel sara'yı transferin ilk günü floryanın kapısında hazır olda bekletirdim

Adamlar sarayı beğenmiyor o mantıkla wendel de olmasa iyiymiş hatta fred bile ofansif kalıyor eee hojberg de defansif diye istemiyorsunuz kardeşim o zaman sizin istediğiniz profil iki yönü üst düzey oyuncu 100 m den başlıyor dünya da da 4 5 tane . De bruyne gelse yemin ederim bunlar ofansif der istemezler Rodri falan kurtarır sizi anca prime kroos gelse çok durağan ve ofansif der istemezler acayip yorumlar okuyorum şok oluyorum hatta modric alan kapatmıyor olmaz der istemezler biz orta halli bütçesi olan bir takımız arkadaşlar istediğiniz tarzda oyuncular türkiye te tatile de gelmezler . Bütçe belli alacagın adamlarda belli ben sara fanı değilim ama eldeki bu yani napalım bence iyide topcu işte yapar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah 25 m falan değildir. 25 m bir topcuya veriyorsan bekletinti inanılmaz artıyor ve baskı yaratıyor sadece mc tominaya 20 üzerine çıkılır

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt