- 4 Ağustos 2009
- 90.091
- 70.974
- 5.188
Keltos gene kazığı köküne kadar soktu.kulüp tarihinin en yüksek bonsu bir championship brezilyalısına gidecek inanılmaz!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keltos gene kazığı köküne kadar soktu.kulüp tarihinin en yüksek bonsu bir championship brezilyalısına gidecek inanılmaz!!
Yabancı kaynak lazım ya, bu laleler birbirini okuyup forwardlıyor.Sara olacak galiba. Haberler düsmeye basladi.
15 artı bonusMaliyet?
Çöp suyuSize bişey söyliyim sara çöp değil
Hocamız garanti?! adam istiyormuş. Tercihen fahiş maaşı olmalı.Arjantin - Fransa maçını izliyorum. Bu Ezequiel Fernandez taş gibi topçu... Resmen ekmeği cama baniyorum şu an . Al bunu al....
vizyonları yetmedi beceriksizlerin. 11 milyona jelert'i 15 milyona gabriel sara'yı transferin ilk günü floryanın kapısında hazır olda bekletirdimgoretzka, fofana, mctominay diye yola çıkıp, onlara vermeyi düşündüğümüz paranın daha fazlasını 25 yaşında championship'te oynayan bir adama verecekmisiz ahahahahahahahahahaja
İnşallah 25 m falan değildir. 25 m bir topcuya veriyorsan bekletinti inanılmaz artıyor ve baskı yaratıyor sadece mc tominaya 20 üzerine çıkılırAdamlar sarayı beğenmiyor o mantıkla wendel de olmasa iyiymiş hatta fred bile ofansif kalıyor eee hojberg de defansif diye istemiyorsunuz kardeşim o zaman sizin istediğiniz profil iki yönü üst düzey oyuncu 100 m den başlıyor dünya da da 4 5 tane . De bruyne gelse yemin ederim bunlar ofansif der istemezler Rodri falan kurtarır sizi anca prime kroos gelse çok durağan ve ofansif der istemezler acayip yorumlar okuyorum şok oluyorum hatta modric alan kapatmıyor olmaz der istemezler biz orta halli bütçesi olan bir takımız arkadaşlar istediğiniz tarzda oyuncular türkiye te tatile de gelmezler . Bütçe belli alacagın adamlarda belli ben sara fanı değilim ama eldeki bu yani napalım bence iyide topcu işte yapar
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi