Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray Sara'da çok önemli mesafe kaydetti şu an sadece Mctominay için cevabı bekleniyor eğer kulüp tarafından olumsuz bir yanıt gelirse çok önemli aşama kaydedilmiş Sara'da adım atılacak gibi gözüküyor."
Tominay için temizinden 7 kez red yemişizdir bu ne yüzsüzlük diyecek adamlar artık

Haluk Yürekli: "Okan Buruk hem Mctominay hem de Sara'ya kendilerine biçtiği rolleri oyunculara anlattı."

Haassssss emre kaplan ordaaaaan beeee yeter muslık açıldımı tası kovayı bideonu altına koyup etkileşim alayım kafanız yetti lan

hazirandan beriymiş....yönetimin "EU 2024" balonu salladı..falan filan.

hadi ordan.

K.Thuram 20 ye juve yapıyor

championshipe 15M + ıvır zıvır veriyoruz anladığım.

isterse messi gelsin şu an - sahada bizim takımda görmeden ne artı ne eksi futbolcu özelinde konuşmam. sadece para kısmını değerlendirebilirm.

Galatasaray, Gabriel Sara transferi için Norwich City'e 18 milyon euro civarında bonservis ve oyuncuya ise 3 milyon euro maaş teklif ettiği söyleniyor. (Spor Gecesi)

Wendel'de de bu kadar ısrar edildiğine göre saf 6 yerine bu profil isteniyor demek ki. Hoca 4231'de fazla katı fakat bazı maçlarda 3'lüye dönmek zorunda artık.

2.lig topçusuna 20+ verecek dünyada tek kulup bence biziz,madem oradan adam alacaktık,seri ve ozan tufan alaydık ya

Ben bu adama 15 dahi vermem.

EPL takımları o ligdeki en iyi oyuncuları alır, 15-20 veremiyorlar mı yani, demekki gördükleri bariz eksiklikler var.
Benim en en çok merak ettiğim bu oyuncuyu kim önerdi ve kim istedi.Eğer herif balon cikarsa sorumluluk alip cikip konuşsunlar.2. Lig topcusuna bu paralar ne yav.Komisyon diyince kiziyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt