Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
—Zaha-Icardi-Ziyech—
——Mertens-Sara——
Köhn——————Jelert
———Abdül—————
——————Nelsson——
———————————
———————————
———————————
————Torreira————
———————————
———————————
———————————
———————————
————Muslera————

Torrenin bayilmasi icin herseyi deniyoz

Eee ayni kadrolar kadikoyde oynadi sonuc ?
Ezildikmi demekki neymis konsantrasyon
Sampiyonluk kutlarsan mactan oyle gelip 9 kisiylede 10 kisiylede ezer giderler
Hic bir turk takimi bizim mevcut kadromuzu ne fiziken ne de tempo olarak ezemez geciniz

Fenere ezildi dediginiz adamlar bir sacha boey fazlaydi bayerni ezdi
Bana derseniz sane kane goretzka mazroui filan fiziken kotu adamlar susarim

Senin hafıza ve iq problemleri var galiba. Neresi aynı kadro ilk yarıdakiyle?? Cengiz-İrfan-Dzeko 11'de ilk yarıdaki maçta. Fred yok bir kere. İkinci yarı İsmail girince de biraz daha iyi göründüler. Bizde de Boey gibi bir faktör var ayrıca ilk yarıdaki maçta.

Bayern maçları istisna, evet insan üstü bir çabayla iyi oynadık ama onda da son yarım saatlerde nefesimiz yetmedi zaten işte... Kaan'ı orta sahada oynatarak biraz başardık onu da zaten... Biz şu an öyle şeyler yapmak zorunda kalmayalım diye Demirbay'dan ve Kaan'dan iyi net bir 6-8 no aramıyor muyuz?

Rabiotun maaşını 15mye çıkartalım yeter ki bu sara gelmesin

Yav belki tor kaan sara 3lusunu kullancak hoca sarayi öne doğru atacak mertensin pilinin biteceğini gördü bu profili seçmiş olamaz mi

o paraları edip etmeyeceğini belirleyecek olan scout ekibi ve okan hoca. ben oyuncuyu izlemedim bilmiyorum. buradaki çok büyük çoğunluğun da izlediğini düşünmüyorum.

geçen sene de kimlere kimlere burun kıvrıldı. örneğin transferin ilk günleri paredes istenmiyordu, sonlara doğru keşke paredes olsa denmeye başlandı son gün ndombele geldi. ondan dolayı okan hoca onay verip aldırıyorsa maliyeti beni ilgilendirmiyor. norwich de 10 milyon verip almış, istatistiksel olarak ligin en iyi oyuncularından. ki 2. lig deniyor da bizim ligten daha kaliteli bir lig championship. geniş pencereden bakınca çöp birine benzemiyor

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi çıkarsa tabiki sorun olmaz da ya çıkmazsa, sonuçta üst seviyede futbol oynamamış bir adama 18 milyon veriyorsun. riskli bir işe 18 milyon yatırılmaz, garanti isme verilir o para

Gabriel Sara'nin ofansif oyunu daha on planda oldugu belli zaten analizlere bakinca. Benim icin onemli olan, ofansif katki verebilecek, ama defansif olarak top calma kabiliyeti var mi? Onu bilmiyorum. Eger defansif istatistikleri de iyise alinmasina karsi gelmem.

Üzülmemek elde degil. Biz Kerem ve Berkan ile de TR'de şampiyonluğun en büyük adayiyiz. 24 kere şampiyon olduk, 25.'yi de oluruz. Ayni mantaliteyle 50 kere daha oluruz. Ama arkadas transfer bize Avrupa'da başarı icin lazım. Sara iyi topcu olabilir veya olmayabilir. Tutabilir, tutmayabilir, olumlu/olumsuz hersey olabilir. Ama senin vizyonun Avrupa ise (ki en büyük olmanı saglayacak para ve itibarin tek yolu bu) bize Bayern'i, City'i, Real'i vs yenmemizi saglayacak adamlar gerekiyor. Boru degil, $20m/30m bütçe oluşturmuşsun. Rahmetli Orhan Baskan o yokluk içerisinde Conceicao'yu ücretsiz almak icin Real'in stadının yanındaki kaldırımda oturup toplantı saatini beklerken bugun senin seneler sonra ilk kez cebinde hazır parayla transfer yapacak durumun olmuş. Buna ragmen halen adam gibi bir transferi aylardır yapamıyorsan hiç yapma o zaman. En kotu $3m-5m'ye gelecek vaadeden adam al, gerisiyle de borcunu azalt, altyapıya harca, stadıni inşaat siluetinden kurtar, ne bileyim Afrika'da altyapı agi olustur. Yeter ki hiç etme bari yılların emeğini sırf transfer yapmış olmak icin. Gorev suren bitince de benden bu kadar de ki yerine senin yapamadigini yapacak, gercekten Ali Sami Yen vizyonunu hayata gecirebilecek birileri gelsin.
duzeltme: otomatik düzeltme 'Orhan' yapmış Ozhan'i...

—Zaha-Icardi-Ziyech—
——Mertens-Sara——
Köhn——————Jelert
———Abdül—————
——————Nelsson——
———————————
———————————
———————————
————Torreira————
———————————
———————————
———————————
———————————
————Muslera————

Torrenin bayilmasi icin herseyi deniyoz
maç sonu torreira :

1722632153304.webp

Fernandez daha cok quarterback geriden oyun kuruyor önlibero pozisyondan. Okan hoca 10a yakin bi oyuncu profili istiyor gibi.
Tanımıyorum pek ama net 8 numara, bizim ihtiyacımız da daha defansif bir profil, eninde sonunda yine 8 arayacağız ofansif bir adamla.

Ayrıca daha net bir oyuncu.

Alisin artik eskidendi o isler herkes ayni seyi soyluyor papagan gibi
Gecen sene oyuncu 10k idi bu sene 20k
Gecen sene Kereme 10 milyon isterdin bu sene 20 istiyorsun
Oyuncu piyasasi yukseldi heryer boyle
Frede gecen sene 15 verdiler
Bu sene el nesrye 20 verdiler
10 milyona filan adam kalmadi
Seneyede 20 ye adam kalmicak
30 dan baslicak
sende satarken ona gore satacaksin neyini anlamadiniz gunumuz piyasasinda
15 milyon euro cerez parasi

Bizim için fener için bu paralar hala çok fazla,fener en azından ne olduğu belirgin bir la liga oyuncusuna verdi

25 yasinda fransiz milli sakatlik gecmisi yok
Adamin dunya talibi var Turkiyeye gelecek
Kimsede getiremez erden timurda getiremez

Elimizdeki ust duzey oyuncular
Icardi servet odedik 31 yasinda
Mertens 38 yasinda
Ziyech 31 yasinda mental sorunlu geldi
Zaha 30 yasinda ilk defa palace harici bir takima geldi performansida beklenilen duzeyde degil

Toreria var 28 yasinda belki yuzyilda bir olacak piyangodur erden timurun ikna kabiliyetidir
Oyuncunun o an iyi bir teklif alamamis olmasidir
Arsenalin biraz kolay vazgecme huyudur zaten heryere kiralayip duruyordu

Agir sakatlik yasamiz 23 yasinda italyan milli mental sorunlu zaniolo geldi durumu ortada kiralikta kiralik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt