Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz eğer aynı sistemi oynamaya devam edeceksek Torreira'nın yanındaki adamın...

- Hayvan gibi pres yapabilmesi. Alanındaki rakibe devamlı ama devamlı yakın durması, döndürmemesi ve ısırarak oynaması (tabi bunu yaparken aklını da kullanması gereksiz faul yapmaması)
- Pres kırıldığında hayvan gibi geri ve doğru bölgeye koşabilmesi, doğru adam paylaşımı yapabilmesi
- Özellikle kendi tarafındaki bek ileride yakalandığında onun alanını zamanında kapatabilmesi
- İkili mücadele kazanma oranının yüksek olması, fiziken kolay yenilmemesi.
- Yılmaması, kolay yorulmaması, maç içinde geri adım atmaması

şarttır. Başka şeyler de yapması lazım onlar ayrı ama bunları yapması kesinlikle olmazsa olmaz. Bunları düzenli, istikrarlı, devamlı yapamayacak oyuncunun bu taktikte o pozisyonda işi yok. Yani orada oynatmak için Kevin De Bruyne'yi bedava da alsak yanlış ve kötü transfer olur.

bu kadar süre kimseyle doğru düzgün görüşmediler

taraftarın yeter artık tamam verin parasını kimi alıyosanız alın lanet olsun noktasına gelmesini bekliyorlardı

tam olarak da o noktadayız

hayırlı işler diyelim

10 dan bozma 8 8.5 gibi sanki bunlar ısıgında
1722632571756.webp

torreira,icardi,sneijder,melo,sanchez .... niye geldi
Torreira İtalya'da kalmak için bekledi hatta Fiorentina'yı bekledi alan olmadı geldi, İcardi takım bulamadı geldi, Sneijder kadro dışı kalmıştı öyle geldi, Melo bidon seçilmişti hiç kimse o maaşa yanaşmamıştı o dönem. Sanchez'de Avrupa'da transfer dönemi kapandı öyle geldi. Hepsi kariyerlerinde düşüşte olan oyunculardı ilk geldikleri dönem. Melo sonra İnter isteyince gitmek için ciddi uğraş vermişti.

Size ilginç bir istatistik sunayım.

championshipde 2000 yılından itibaren bir orta saha oyuncusuna ingiltere takımları hariç en fazla para bayılan enayi kulüp biziz. (dortmund - belligam hariç). Pl takımları zaten o ligten adam iyiyse hemen çökmüş.

25 yaşında bir adama verilen paraya bak. Bonservis fazla yıllık maaş daha facia.
Olur mu ya championship müthiş lig, ne topçular var orada

Bıraksan ŞL alacaklar

35 milyon para harcadık takım geçen senekinden daha güçsüz oldu yav. Boey tek başına Jelert + Sara ederdi.

Zaten kaliteli takımdık. Altı üstü iki tane net adam alacaktık. Bunlar mı bize seviye atlatacak? Küfür şov yapmak istiyorum şu an

Sen nereden biliyorsun birader, menajeri misin? Senin bu düz mantığınla Torriera ve Davinson'nun tek haneli rakamlara TSL'ye gelmesi de imkansız. Boş boş ezbere konuşma.
Evet biliyorum menajeri degilim getirsin biri turkiyeye gorelim 10 sene sonra alirsin anca toreria veya davinsonla fofana asla bir degil

Toreria arsenal 2 sene kiraladi vazgecmisti
Davinson da Totenhamda vazgecilmez biri banko oyuncu degildi

Ben eminim gelmeyeceginden sen cok biliyorsan gir yonetime aday ol getirde gorelim anca klavyeden yaz dur daha rabiot gelmiyor bunlar fofana diyor hey allahim

Tanımıyorum pek ama net 8 numara, bizim ihtiyacımız da daha defansif bir profil, eninde sonunda yine 8 arayacağız ofansif bir adamla.

Ayrıca daha net bir oyuncu.
Daha defansif bi profil evet. Izledigime göre geriden uzun paslarla oyunuda kuruyor ama sara gibi bi profilde lazim. Mertens ile nereye kadar. Olmasa torreira sanchez sarada denebilir. Zaten bu zamana kadar neden hic denemedi hoca anlam veremiyorum. Sanchezin teknigide cok iyi paslarida saglam oyunu kurabilen stoper sonucta. Eger gercekten defansif bi 8 eksik kalirsa tek transfer ile gelecek sezon icin tamamlariz.

Demirbay veya Mertens ikisinden birine bir şey olsa sezon boyunca hücum yapamazdık ofansif oyuncu daha iyidir hele ki Kaan'ın 6 numaradaki rolü giderek iyiye gittiğini düşünürsek.

aynı fikirde değilim ve açıkçası hocanın savunma konusunda biraz daha kafa yormasını bekliyorum

belli ki hoca geçişi çok top kaybına bağlıyor ve kaliteli ayaklarla top kaybı azalırsa savunmaya da az iş düşer diye düşünüyor

ama bu şl seviyesi için çok iddialı bir teşhis gibi geliyor bana

Jelert 9 (21 yaş)
Sara 20 (25 yaş)

Baktığın zaman pahalı gibi görünüyor fakat bu iki oyuncu torreira gibi sahada güven verirse hiçbir soru işareti olmayacaksa parası falan konuşulmaz bedavaya aldık deriz
Tersi olursa iyi kazıklandık deriz

Önemli olan sahada verecekleri, iyi oynadıkları sürece zarar etmezsin, üstüne şampiyonluk şampiyonlar ligi katılımını sağlarsın

Size ilginç bir istatistik sunayım.

championshipde 2000 yılından itibaren bir orta saha oyuncusuna ingiltere takımları hariç en fazla para bayılan enayi kulüp biziz. (dortmund - belligam hariç). Pl takımları zaten o ligten adam iyiyse hemen çökmüş.

25 yaşında bir adama verilen paraya bak. Bonservis fazla yıllık maaş daha facia.
Jude 17 de mi 18 demi ne gitti dormund'a bu arada bu herif 25 yasında :asd:

Bonservis ve maaşı hakkında yazılanların doğru olmadığını düşünüyorum

Rashica da norwich ten geldi gayet iyi takım oyuncusuydu bence sara da yeni barış olur oynamadığı mevki yok adamın

2. Lig oyuncusu diye takılmayalım adam zaten o lige fazla gelen bir oyuncu, istatistikleri görmediniz mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt