Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Profili artar bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profili artar bu sene
hangisi heisgözlüklü herif tier 1mis Norwich icin
10 dan bozma 8 8.5 gibi sanki bunlar ısıgında
Torreira İtalya'da kalmak için bekledi hatta Fiorentina'yı bekledi alan olmadı geldi, İcardi takım bulamadı geldi, Sneijder kadro dışı kalmıştı öyle geldi, Melo bidon seçilmişti hiç kimse o maaşa yanaşmamıştı o dönem. Sanchez'de Avrupa'da transfer dönemi kapandı öyle geldi. Hepsi kariyerlerinde düşüşte olan oyunculardı ilk geldikleri dönem. Melo sonra İnter isteyince gitmek için ciddi uğraş vermişti.torreira,icardi,sneijder,melo,sanchez .... niye geldi
Olur mu ya championship müthiş lig, ne topçular var oradaSize ilginç bir istatistik sunayım.
championshipde 2000 yılından itibaren bir orta saha oyuncusuna ingiltere takımları hariç en fazla para bayılan enayi kulüp biziz. (dortmund - belligam hariç). Pl takımları zaten o ligten adam iyiyse hemen çökmüş.
25 yaşında bir adama verilen paraya bak. Bonservis fazla yıllık maaş daha facia.
net şekilde regen belhanda bence. bizim böyle bir adama ihtiyacımız yok ki defansif yönü olmalı10 dan bozma 8 8.5 gibi sanki bunlar ısıgında
aston villa salakmi hull cityden gidip 15m jaden philoyu aldi? iyise tabiki vereceksin.Neyse ben yatiyorum malum savas ciksa ilk bizi gondericekler uykuku uykuku gidilmez savasa
2. Lig topcusuna +25 verenin abv
Evet biliyorum menajeri degilim getirsin biri turkiyeye gorelim 10 sene sonra alirsin anca toreria veya davinsonla fofana asla bir degilSen nereden biliyorsun birader, menajeri misin? Senin bu düz mantığınla Torriera ve Davinson'nun tek haneli rakamlara TSL'ye gelmesi de imkansız. Boş boş ezbere konuşma.
Daha defansif bi profil evet. Izledigime göre geriden uzun paslarla oyunuda kuruyor ama sara gibi bi profilde lazim. Mertens ile nereye kadar. Olmasa torreira sanchez sarada denebilir. Zaten bu zamana kadar neden hic denemedi hoca anlam veremiyorum. Sanchezin teknigide cok iyi paslarida saglam oyunu kurabilen stoper sonucta. Eger gercekten defansif bi 8 eksik kalirsa tek transfer ile gelecek sezon icin tamamlariz.Tanımıyorum pek ama net 8 numara, bizim ihtiyacımız da daha defansif bir profil, eninde sonunda yine 8 arayacağız ofansif bir adamla.
Ayrıca daha net bir oyuncu.
Demirbay veya Mertens ikisinden birine bir şey olsa sezon boyunca hücum yapamazdık ofansif oyuncu daha iyidir hele ki Kaan'ın 6 numaradaki rolü giderek iyiye gittiğini düşünürsek.
Jude 17 de mi 18 demi ne gitti dormund'a bu arada bu herif 25 yasındaSize ilginç bir istatistik sunayım.
championshipde 2000 yılından itibaren bir orta saha oyuncusuna ingiltere takımları hariç en fazla para bayılan enayi kulüp biziz. (dortmund - belligam hariç). Pl takımları zaten o ligten adam iyiyse hemen çökmüş.
25 yaşında bir adama verilen paraya bak. Bonservis fazla yıllık maaş daha facia.