Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon verip adamakıllı bir orta saha bulunamadı mı yoksa bu sara bunların hepsinden üstün mü? maaş desen ayrı bir terane.. 10 milyon jelert aldın. ne yapılmaya çalışılıyor..

Herhalde aksilik olmazsa nihai netice bu.
Mauro
BAY-Dries/Michy-Hakim
Sara-Lucas
Derrick-Davinson-Victor-Jelert
Nando

Wilf-Kaan-Berkan-KDB-KeremA.-Yunus-Abdülkerim-Leo-Metehan-Yusuf

Orta sahaya 1 tane daha adam almaları lazım defansif yönü kuvvetli

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli ki Okan hoca ofansif bir orta saha istiyor, once haftalarca Wendel konusuldu, o da daha ofansif kreatifligi ile bilinen biriydi simdi de Gabriel Sara cikti. Demek o tarz birini istiyor.
Tominayda ss gibi sürekli zaten koşu atiyor forvete gidiyor belki de o özelliğini düşünüp üstünde durdular.

Jude 17 de mi 18 demi ne gitti dormund'a bu arada bu herif 25 yasında :asd:
Çok da orta saha çıkmamış zaten ahbab 8-9 tane 15 yıldır transfer olan 20m üstü.

onuda özellikle belirttim ki gelir biri 'ıma belligamı dortmund aldı, demek ki iyi oyuncu çıkıyormuş'' diye kafa ütülemesin diye.

Saranın ful maçına bakmıştım geçen

Sağ kanatta başladı maça

Hemen 1-2 gol yediler tdsi sarayı top bunlardayken osya çekti

Teknik,ayağına hakim birisi ama agresiflik ve defansif aksiyon göremedim pek izlediğim kısa sürede,hız olarak da ne çok hızlı ne ne yavaştı

Bu çocukta şu var ya sergio ve demirbay gibi çıkacak ya da ligi kucağa alacak öyle bi vibe veriyor ortası yok bence

20m luk riske girmek ise oyuncu tutsa dahi kesinlikle akıl tutulması,yusufa 6 cicaldauya 7 verdik napacaz diye uykularımız kaçıyo 20lik sara tutmazsa naparız allah bilir

Aynen sezon boyunca hücum yapmadan sezonu bitirirdik.

Allah aşkına ne yazdığınızı bir okuyun da öyle basın göndere.
Cümleyi tam olarak doğru ifade edemişim haklısınız. Aslında bu sene için söylemek istemiştim. Demirbay geçen sezon Aralık-Şubat arası çok iyiydi ama sonrasında düşüşe geçmişti bu sene içinde benzer süreç olursa sıkıntı olur.

Mertens içinse bu sene fazlasıyla yine iş düşecek hatta artacak maç sayısıyla beraber o da çok fazla yıpranacak yaşınında arttığını düşünürsek yine alternatifi yok. Her ne kadar Ziyech o mevkilerde oynasa bile sürekli kendini sağ iç ya da sağ çizgiye yanaştırıyor.

Kaan, Torreira hatta Berkan 8'den çok 6'ya yakın bir oyuncu olduğu için 8.5 numara daha iyi olur demek istemiştim bu ikisinden biri form düşüklüğü yaşadığı taktirde alternatifleri pek kalmıyor.

Çok da orta saha çıkmamış zaten ahbab 8-9 tane 15 yıldır transfer olan 20m üstü.

onuda özellikle belirttim ki gelir biri 'ıma belligamı dortmund aldı, demek ki iyi oyuncu çıkıyormuş'' diye kafa ütülemesin diye.
50 tane takımın dan dun oynadigi bir yer yav çok matah saniliyor herhalde epl den dolayi kalite olarak arada 50-100 kat falan fark vardır.

Aslında bu Sara bayağı iyi duruyor videolarda, tabii çok kıstas olmaz videolar ama adamın portföyü geniş gibi. Yalnız tabii fazla hücuma yakın gibi o kısım çok kafa karıştırıyor. Tamam Hoca ısrarla ofansif bir adam bakıyor ama ofansif de olsa defansif de olsa fiziği çok kuvvetli, dönen toplarda ribaund alabilecek bir adam almak çok daha elzem gibi bence.

Çok önyargılı olduğum bir transfer değil, 2. ligden gelmesi ayrıca kafa karıştıyor ama aldığı süreler şahane. Sürekli oynayan, istikrarlı bir adam. Hiç beklemediğimiz katkıyı da verebilir, düşük ihtimal gibi görünüyor ama Tete gibi sudan çıkmış balığa da döner mi diye de çekinmiyor değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt