Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı plansızlık bizim isyan ettiğimiz nokta o. 20m para var oyuncu alacaksın bunun kötü çıkma şansı yok bizim takım için, 100 kez analiz edecen 100. Bizim ligin geliri yok takımlar şlye katılırsa anca nefes alıyor. Böyle bir ortamda senin 20m verdiğin adam soru işareti barındıramaz. Gidip 25 yaşında ingiltere 2.ligden adama kumar oynayamayız. Madem bu kumarı oynuyorsun o zaman adamı düşük maaşa ikna edecen. Bu adam olduda tutmadı 20m bonservis 3m yıllık takımın mabadına girer. Hani deniliyorya bu lige oyuncu gelmiyor diye bu ligden de 2m üstü maaş alan bir adamı kolay kolay kimse almaz. Elden çıkarmak için 40 takla atarsın.

Hatay maçına yetişiyor herhalde, pazar-pazartesi gelir ise oynar sanıyorum.

Abi Torreira'yı bir sezon Sergio ile partnerledik olmayacağını gördük, bir sezon Demirbay ile partnerledik onun da temposu ve defansif özellikleri yetmedi. İkisinde de eksik belliydi. En iyi Avrupa maçlarını da Demirbay'ın yerinde Kaan'ı oynatarak oynadık...

ORAYA GİDİP HALA OFANSİF ADAM ALMAK SAÇMALIK...

Keşke bir tanede düşük bedelli genç potansiyeli olan biri alınsa 8 numara için Sara daha çok on numarada oynayacak gibi geliyor bana

Oyuncunun geldiği ligle ilgili bir sorunum yok. Zamanında Portekiz Ligi'nin sonuncusundan oyuncu mu alınır deniyordu buralarda. Oyuncunun kendisi de bence aradığımız tarz olmasa da bazı sorunlarımızı çözecektir. Benim için asıl sorun 1 yıllık sponsorluk+şampiyonluk+yayın gelirimizi 1 oyuncuya gömebilecek bir durumda olmamamıza rağmen günü kurtarmak adına bunu yapmamız.

Tek sevindirici nokta Rios kazığı olmadı belki yine tutardı ama 1 turnuva performansına bakıp tonla para dökmemek lazımdı.

Yağız denen fanatik,Bizim muhabirlerin hepsinden iyi,salak herif fanatiklik yapmasa çok da takipcisi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt