Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois gidecekse bir bek transferi daha elzem zaten. Yoksa iki bek ile sezon bitmez.
Bizim muhabirlerin söylediklerine bakarsak joker olarak tribünde oturacak oraya birini oturtmak için ekstra masraf yapacağımızı sanmıyorum ama bir tane daha bek ihtiyacı olacak orayada Zeki'yi alabileceğimizi düşünüyorum.

Serhan Türk: "Galatasaray, hem sağda, hem de solda oynayabilecek bir yabancı defans, bir de 10 numara transferi daha yapacak."

Mertens'in kıymetini bilmeyen zaten üzülür ama bu sezon 1 yaş daha aldı geçen sene Şampiyonlar liginde çok süre almadı o da yıpranmasını engelledi hatta Kerem'i 10 numarada oynattık.

Sanki bu senede benzer şekilde çok fazla yıpranmamasını sağlamak lazım.
Yusuf demir

Biz defansif adam da alınsın diyoruz bunlar 10 no alınacak diyor. Demek ki hoca Sara’yı 8 olarak görüyor. Torreira’ya geçmiş olsun. Bir hocamız vardı onu da kaybettik

Fayda sağlar inşallah ama bir çok denklemde şüphe barındıran bir transfer hamlesi oldu. Bunca bekleyişin sonu Sara olmamalıydı.

Size ilginç bir istatistik sunayım.

championshipde 2000 yılından itibaren bir orta saha oyuncusuna ingiltere takımları hariç en fazla para bayılan enayi kulüp biziz. (dortmund - belligam hariç). Pl takımları zaten o ligten adam iyiyse hemen çökmüş.

25 yaşında bir adama verilen paraya bak. Bonservis fazla yıllık maaş daha facia.
İstatistiği ilginç kılmak için ortasaha oyuncularıyla kısıtlamışsın bunun sebebi Gyokeres’i görmen diye düşünüyorum. La Liga’da da 20+ ortasaha transferi yok mesela bu sene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt