Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saranın maaşının bir bölümünü alper altun ödeyecek

jalminha yine birini göndermeye calisiyor

Kardeşim sen marcao gelince de böyle diyordun boş yapma o Pp nin hatrına..
Boşun büyüğünü sen yapmışsın. Ben kendindem eminim marcaoya öyle bir şey demediğime genede gittim seni göt etmek için arşivi taradım.

oyuncunun ilk transfer konusuna bunu yazmışım

H.o sol ayaklı stoper

bu da ilk maçından sonra yorumum.
Çok iyi. Pasları kaliteli ve isabetli. 2–3 tane kritik top kesti. Nazar değmesin çok beğendim ilk yarı.

Maç bitince videosunu yaparlar neler yapmış daha net görürüz.

Ben senin kardeşin filan değilim, sakın bir daha öyle ''boş yapma'' filan diye üslupla gelme karşında arkadaşın yok. Ben kimseye bu tarz üslupla yazmıyorsam kimsede bana yazmasın.

2. olarak attığın iftiran için sana 10 dk süre veriyorum özür dileyeceksin yoksa işlem yapacam iftira atmaktan.

Ciddi yönetimin akrabalari var galiba forumda.13. Takima torreira ve icardi geldi beee.
13. Olan takıma getirdiğin torreira o dönemlerde 2 sezondur sağa sola arsenal tarafindan kiralanan bir adamdi. İcardi dediğin adamın mentali dipteydi bizde kendini kiralik dönemde bulmasa büyük ihtimalle ya abd ya da arabistan yapardı.

Form durumuna göre top noktasında adam getirmedik. Getireceksen o isim bu sezon fofanaydi. Onu da alacak güç bizde yok. Melo geldiğinde bidondu. Sneijderi yollamak için inter baskı yapıyordu. Buraya hiç bir zaman düşüşe gecmemis bir yıldız oyuncu gelmedi.

Buraya düşüş ivmesinde gelip eski kalitesini biraz gösterip performans aldığın topcularin hepsi seni şampiyonluk potasina soktu. Bu ligin dinamikleri Avrupa'nın 5 yil gerisinde malesef

Çağatay Çelik: “Galatasaray, 15 milyon Euro + bonuslarla birlikte Gabriel Sara için Norwich City’yle anlaşma sağladı. Brezilyalı orta sahaya yıllık 2.5 milyon Euro ve başarı bonusları ödenecek.”

Çağatay Çelik kim?

simit SARAyi yönetim kurulu baskani SARAyi GalataSARAya getirecek ha

YYFZ23OY_400x400.jpg

Arkadaşlar bu transfer haberini Ahmet Denizciyle Melikşah Aydoğan'a doğrulattım oyuncu yarın İstanbul'da olacakmış Maç'ı izleyecekmiş yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt