Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda 8 geldi be mutluyuz
IMG_6724.webp

Futbolun tek düze olduğu ve doğrusunun tek olduğuna inanıp buna göre yorum yapanlar bana çok komik geliyor. Futbolu dünyanın en popüler spor dalı olmasının nedeni bilinmezliği ve herkesin kolayca yorum yapabilmesinden geliyor.

Her iyi oyuncu en başından beri iyi kariyere sahip olsaydı bu iş tek denge üzerinde ilerler yukarı ya da aşağı hareket mümkün olmazdı, bu diyalektiğin 1. kuralıdır.

Ribery, Boey, Kim Min Jae vs aklıma gelen ülkemizde oynayan oyuncular ya da dünya geneli low cost takımlarda belli dönem oynayıp dünya futbolunun en üstüne çıkan oyuncular hiç bir zaman olmazdı.

2 senede 100 maç 50 skor yapmış Brezilyalı bir solak olarak bakıyorum transfere, emeği geçenleri kutlarım.

Ha bir de şey var, Okan hocadan ve ekibinden çok iyi bilip bizim sistemimize uymayacağına ikna olanlar, benim takip ettiğim kadarıyla Wendel ile birlikte bu oyuncular liste başıymış hatta bu oyuncu ile ilk teması sayın Erden Timur yapmış.

Senin takımında İcardi, Mertens, Ziyech, BAY, Davinson, Torreira oynuyor. Bunların olduğu takıma seviye atlatacak topçular 10 milyonluk Jelert’le 20 milyonluk ikinci lig topçusu Sara mı? Üstelik saydığım adamların hepsini bunlardan daha ucuza aldık.

Asker oyuncu desen o da değil. Hayvan gibi boylu Danimarka’nın en kısa, çelimsiz adamını getirdiler çok koşuyor diye. Ne çıkacağı belirsiz. Sara da aradığımız güçlü basan orta saha değil. Takım kadayıf gibi oldu iyice. Şu transferleri de zoraki övmeyin Allah aşkına
Ya hadi mustafa açık açık ben yıldız oyuncu fetişistiyim 36 yaşında da olsa isimli topçu istiyorum de sende rahatla bizde.

bakalım 2. lig topçusuna 20 bayılıp transfer ettikten sonra taraftara nasıl laf sokacak isotçu ve cenker

Jelert miydi adı ne
O ikisinde de oynasın işte o kadar para verdik
Dubois gidici herhalde onun yerine iki tarafı da yedekleyecek biri düşünülüyor. Bence yedeğe Türk sol bek almak ve sağ bekte Ali Turap'a şans vermek daha mantıklı. Yabancı kontenjanı da varsa bir tane genç ucuz 6-8 ile değerlendirilmeli.

Yoktur bi bildiği bence. Takımın yumuşaklık seviyesi pişmaniye gibi oldu. Bu sene de geçişler yemeye devam

Valla o bütçeye tercihi sara olduysa hoca da risk almış oluyor, bekleyelim görelim en az yönetim kadar eleştiririz…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 numaraya barcadan ilkayı alsak harikulade olur. Hem hocanin istegi gerceklesmeye devam eder kagıt ustunde 4-2-3-1 kırmalı 4-3-3 olacagından bizimde :asd:

İhtiyacımız olan adam mı tartışılır ama baya baya topçuya benziyor paslar falan baya iyi. Top taşıma+kilit pas özelliği net artı yazar takıma mevcut orta sahalarımızda bunlar yok. Şut tehditi olan oyuncu sayımız da artmış olacak ama dinamizm-tempo açığımızı kapatmaz gibi duruyor.

Ş.l. de Kaan göreve çağırılabilir Mertens yerine.

H.o.
ahbap redditteki yorumlar ağzımızı sulandırdı. domuz gibi güçlü herif diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt