- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
torreira artık ileri cıkmaz umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Överse bittik kazıklandık demekaldıktan 8 gün sonra serdar kelleci video çeker onu izleyip anlarız neymiş
yaptığı asistlerin yarısının korner olmasını nasıl yorumluyorsun ahbap
Okan burugu gönderip seni hoca yapacam. Çok gaza geldim yorumlarina10 no transferi yerine çift yönlü scout transferi yapmak daha mantıklı
10a sara'yı atarsın işte diğer aldığın adam tutarsa
U dönüsler baslamis.
hocamı salOkan burugu gönderip seni hoca yapacam. Çok gaza geldim yorumlarina
Bu Yasin Özcan'ı 3-4 milyon + Halil- Taylan falana vermezler mi? Hem sol ayaklı stoper hem de yedek sol bek işini hallederdi.2 tane yabanci tribunde olacak 14 kuralinda, yani olaya oyle bakinca yedek Zeki fena sayilmaz en azindan kadroya alabilirsin. Yabanci olursa bu defa beklerden biri tribunde olur buyuk ihtimalle.
Lan, nefesim kesildi.
Ne diyorsun Eray sen? 2. lig topçusunu 20 milyona çaktılar diye yıldız oyuncu mu istiyor olduk? Sorduğum soruya cevap ver. Elimizdeki zaten kaliteli olan kadroya seviye atlatacak adamlar bunlar mı?Ya hadi mustafa açık açık ben yıldız oyuncu fetişistiyim 36 yaşında da olsa isimli topçu istiyorum de sende rahatla bizde.
Şampiyonlar ligi için Frendrup veya Ezequel Fernández de alalım. Bu sene play off ile beraber 10 şampiyonlar ligi maçı var.İhtiyacımız olan adam mı tartışılır ama baya baya topçuya benziyor paslar falan baya iyi. Top taşıma+kilit pas özelliği net artı yazar takıma mevcut orta sahalarımızda bunlar yok. Şut tehditi olan oyuncu sayımız da artmış olacak ama dinamizm-tempo açığımızı kapatmaz gibi duruyor.
Ş.l. de Kaan göreve çağırılabilir Mertens yerine.
H.o.
İlk sayfada sormuştum, 8 numara bugün geldi!!Dursun Özbek, paralar nerede? 8 Numara nerede?