- 23 Ocak 2019
- 24.484
- 32.047
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O eyvallah da, sanki yazıcı gelir gibi bi hava var..Yusuf demir daha iyi
Sanki biliyordu te allam
Lan 13 milyon Euro alma şeyi varmış yaYaşı genç, profil olarak bize daha uygun gibiydi 20 civarına çıkabiliyorsak.
Niye şaşırıyorsunuz ki? Adamı 30 sn izleyen zaten yeteneği görüyorNorwich forumu Sara'ya veda ettikleri başlık: Is it time to say goodbye to Sara?
Bu da heriflerin transfer nöbetleri: *** Official Summer 2024 Transfer Rumour Thread ***
içinde bir tane bile kötü yorum yok, hepsi hayran herife
r/soccer ve r/championship'te de benzer yorumlar var
500 tane isim geciyordu. Bunun olduğunu bilmiyordu bilse söylerdi oncedenElektriği olmayan Anadolu'nun ücra köşelerindeki köylerdeki insanlar dışında herkes biliyordu yahu ilgilendiğimizi.
Bu işler yaşla olmuyor beyefendi yürek lazım yürek bizde de bu mevcutBen senin gibi ihtiyarmıyım dedem
Ben de eskilerdenim de çok kovuldumSen yokken biz buralardaydık Sıddık rahat ol. Bunlar iyi çıksın da ben mors olayım sorun değil. Takım kazansın yeterki. Herkes çok mutlu sadece ben eleştiyorum zaten değil mi ikinci lig topçusuna donumuza kadar soyulmamızı.. Hey Allah’ım ya.
Erden Timur’dan sonra vizyonunuz da gerilemiş sizin. Tav olduğunuz oyunculara bak.
Sonuçta oynamış hocam yüz takım olsun farketmez oynamışRtaş senin yazı hakkınin kalan kısmı @Can Erden e mi gidiyor bu tek kelimeden ne anlamam gerekiyor yav cümle yazma sınırı yok forumda![]()
Sacmalik olur Yusuf demir varO eyvallah da, sanki yazıcı gelir gibi bi hava var..