- 23 Ocak 2019
- 24.484
- 32.047
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
züğürt tesellisiEn azindan yas ortalamasi icin Jelert ve Sara iyi oldu diyebiliriz..
Championship’in en iyi oyuncularından biri de olsa risk düzeyi yüksek bir transfer. Premier Lig takımlarından biri 20 milyonu basıp bu riski alsa kimse bir şey demez. Adamlarda para b.k gibi afedersiniz. Koymaz onlara. 2 sezondur gözlerinin önündeki oyuncu sonuçta.norwiç 2 sezon önce sao pauloya 10 milyon bonserwiş ödemiş, o zamandan beri en ii oyuncuları gibi. bize çektikleri fiyatın (20 deniyor ama 17 falandır heralde) normal olduğu söylenebilir o yüzden. bi de transfermarktta ikinci lig topçusunun fiyat grafiği sürekli yükseliosa o adam kötü değildir genelde. championship'in en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu söylüyor herkes redditte
ha 20 milyona daha ii transfer yapılabilirdi tabii ama sara'yla ve wendel çok benzer tarzda herifler, buruk'un istediği profil bu demek ki
Kieran McKenna boş hoca değil zaten Chelsea'ye, Man Utd'a falan yazıldı herifsırf sol bek isteniyor diye baktım bende acaip istatistik. ama 22 asist normal değil. ligin kalitesi epey düşük olmalı.
Bir maç ansızın Barış kaleye Sara stopere Kaan forvete...
Sen niye uzuldun?züğürt tesellisi
Ulan fal bakıyor bunlarda.1 tanesi Sara ile fazla fiyat farkı var diyordu. Kolpaci herifler. Hicbirsey bilmiyorlar. Bedava para kazaniyorlarErtan Süzgün: “İlkay 1 sene daha kalmak istiyor Barcelona’da. Orta saha listesinde iletişime geçilen isimlerden biriydi. İlkay’ın Türkiye konusu seneye kalır gibi geliyor.”
Hocam.max 17 dir bence 25 falan değildirİster istemez muhasebecilik yapıyoruz. Bu adamı maks. 15m'e alsalar 2m civarı maaş verseler kabul edilebilir. Ama 25m'e yakın olunca ya tutmazsa diye tedirgin oluyoruz. Sonra gelsin Cicaldaular, Alpaslanlar, Asençaolar. Biz diğer kulüpler gibi zenginlerin para akıtıp ayakta tuttuğu bir kulüp değiliz. Kendi yağımızda kavrulmayı öğrenmeli ve geleceğimizi karartmamalıyız.
Roma'nın elinden kaptık işi yalandır sanıyorum. Roma ofansif 8 için Enzo Le Fee'yi aldı ki ilk tercihleriydi. Sara onun alternatifiydi belki Roma için.Roma'nın elinden oyuncu kaptık ama keşke o kulüp Lazio olsaydı.
Algı başlamışzüğürt tesellisi
iste beklenen twit
Eyvallah renktaş kusura bakma seni kırmak istemem. Çabamız Galatasaray tabi ki. Benim sinirim dursun ve avanelerine..Ben de eskilerdenim de çok kovuldumneyse aslolan Galatasaray
![]()
![]()
Actually , You are junk ulan yazalım :dBiri alintiya almis, „3-4 büyük kulüblerden haric lig cop“ diyo
Pinkun diye forum mu olur qBir laf daha ederseniz Sargent‘i de alırız
Dediğin gibiyse renktaş pl de dikkat çeker o zaman bu sene. Takip ederim bu sene daviesi. Bize gelmez dikkat çekersede merak ettim.Kieran McKenna boş hoca değil zaten Chelsea'ye, Man Utd'a falan yazıldı herif
İyi top oynatıyordu